Τσιρίλο: «Πέρασα κατάθλιψη και κρίσεις πανικού»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο αποκάλυψε από τα social media πως μετά την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο πέρασε μία δύσκολη περίοδο.

Τσιρίλο: «Πέρασα κατάθλιψη και κρίσεις πανικού»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό π0οδόσφαιρο. Έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και πριν έξι χρόνια αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Τσιρίλο αποκάλυψε από τα social media ότι πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο από τη στιγμή που αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός. Σήμερα για μένα μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο από το φως. Ήταν δύσκολα μα επιτέλους επιστρέφει σιγά-σιγά η κανονικότητα. Είμαι πάντα ένας μαχητής, κατάφερα να φτάσω και να εκπληρώσω όλα τα όνειρά μου. Κάνοντας απίστευτες θυσίες και χωρίς ποτέ να τα παρατήσω. Όταν αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν φανταζόμουν ότι με περίμενε μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της ζωής μου.

Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Είμαι εδώ να σας διηγηθώ ότι σιγά-σιγά και μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, βγαίνω από κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Άλλαξε η ζωή μου. Έχασα όλες τις βεβαιότητές μου, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε, έκανα παράλογες σκέψεις και χωρίς να το θέλω, θα έχω πληγώσει άτομα κοντινά σε εμένα γιατί δεν ήμουν πια ο εαυτός μου. Δηλώνω ότι δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να μαζέψω followers και να πάρω likes. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για εμένα είναι μία απελευθέρωση. Μία νέα ημέρα και πάνω απ' όλα είναι ένα ΜΗΝΥΜΑ σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με εμένα. Μην εγκαταλείπετε τη μάχη. Να είστε δυνατοί. Παλέψτε. Ζητείστε βοήθεια και κυρίως όποιος είναι δίπλα (στο άτομο που έχει πρόβλημα) να ψάξει να καταλάβει τι συμβαίνει και να βοηθήσει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Τσιρίλο.