Δεν συνέχισε καλά ο Χασάν

Βασικός για δεύτερη φορά έπαιξε με την Κόνιασπορ ο Αχμέντ Χασάν αλλά ο Αιγύπτιος φορ που ανήκει στον Ολυμπιακό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. 

Δεν συνέχισε καλά ο Χασάν

Δεν είχε συνέχεια το Σάββατο (2/10) η καλή έως τώρα παρουσία του Αχμέντ Χασάν με τη φανέλα της Κόνιασπορ στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Αιγύπτιος σέντερ φορ ήταν για δεύτερη φορά στην ενδεκάδα, κάτι αναμενόμενο μετά το γκολ που είχε σημειώσει την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κασίμπασα (είχε προηγηθεί και μία ασίστ στις πρώτες του συμμετοχές), αλλά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του εναντίον της Αλάνιασπορ.

Στο ημίχρονο η Κόνιασπορ με τον Χασάν φουνταριστό ήταν πίσω στο σκορ με 0-1 παρά τις ευκαιρίες που είχαν δημιουργήσει και απωλέσει ο Αιγύπτιος και οι συμπαίκτες του. Ο προπονητής της Κόνιασπορ προχώρησε σε αλλαγές με την έναρξη της επανάληψης και ένας από τους παίκτες που δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Χασάν.

Τελικά η πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα στο 87' με σκόρερ όχι κάποιον από τους επιθετικούς που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά από έναν μπακ, τον Γκιγιέρμε για το τελικό 1-1. Παρά την μέτρια εμφάνισή του, πάντως, ο Χασάν έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση της νέας ομάδας του, ενώ είναι μέσα στις κλήσεις και για τις προσεχείς αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου.