Ολυμπιακός: Δεν κλήθηκε στο Μαρόκο ο Ελ Αραμπί και μένει στον Ρέντη

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για τα ματς του Μαρόκο τον Οκτώβριο και κατ’ επέκταση θα τον έχει ο Μαρτίνς στον Ρέντη την περίοδο της διακοπής.

Ολυμπιακός: Δεν κλήθηκε στο Μαρόκο ο Ελ Αραμπί και μένει στον Ρέντη

Ούτε αυτή τη φορά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται στις επιλογές του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Όπως στα ματς του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έτσι και του Οκτωβρίου, ο Μαροκινός επιθετικός δεν θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ενισχύσει την Εθνική του ομάδα, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκρινε ότι είναι ανέτοιμος λόγω του πρόσφατου τραυματισμού που είχε.

Βέβαια, ο Ελ Αραμπί έχει επιστρέψει στη δράση. Εντούτοις, ο Χαλίλχοτζιτς θεωρεί ότι δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαρόκο στα δύο ματς με την Γουινέα – Μπισάου, αλλά και στο ματς με την Γουινέα που είχε αναβληθεί αρχές Σεπτεμβρίου λόγω του πραξικοπήματος στη χώρα των Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά.

Μπορεί για τον Ελ Αραμπί να ήταν μία εξέλιξη που σίγουρα δεν θα του άρεσε, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο στη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς θα έχει τον Μαροκινό επιθετικό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Πάντως, σε δύο συνεχόμενες κλήσεις ο Ελ Αραμπί δεν είναι στα πλάνα του Χαλίλχοτζιτς. Αν δεν κληθεί ούτε στα παιχνίδια του Νοεμβρίου, τότε πολύ δύσκολα θα βρεθεί στα τελικά του Κόπα Άφρικα τον Γενάρη και τον Φλεβάρη, όπερ σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον χάσει σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν.