ΠΑΟΚ – Ζίλινα 1-5: Βαριά ήττα για τους «μικρούς» στο Youth League (highlights)

Η Ζίλινα συνέτριψε με 5-1 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά είναι στην επόμενη φάση του Youth League. Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά προηγήθηκε αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε...

ΠΑΟΚ – Ζίλινα 1-5: Βαριά ήττα για τους «μικρούς» στο Youth League (highlights)

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με από τη Ζίλινα στη Θεσσαλονίκη και μόνο με «θαύμα» θα περάσει στην επόμενη φάση του Youth League.

Στο 5’ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Βαρέλα. Ο Κουλούρης έκανε ωραία προσπάθεια και ντρίμπλα μέσα στην περιοχή, το σουτ του απέκρουσε ο κίπερ της Ζίλινα και στο ριμπάουντ ο Βαρέλα σε κενή σκόραρε.

Στο 27ο λεπτό, ο Καπράλικ πήρε την ασίστ από κεφαλιά του Βάλκο, μπήκε στην περιοχή αφού πέρασε τον Ζίλο και με σουτ με το εξωτερικό πλασέ από πλάγια θέση «έγραψε» σε 1-1.

Με την συμπλήρωσε 45 λεπτών, η Ζίλινα πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Καπράλικ έκανε το σουτ στα όρια της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στο δοκάρι του Μπαλωμένου, στο ριμπάουντ ο Σάουερ με κεφαλιά-ψαράκι έγραψε το 1-2.

Στο 51’ ο Καπράλικ έκανε την κούρσα και τη σέντρα, ο Γιαμπόρ με ωραίο σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1-3 και στο 63’ ο Κάπραλικ και πάλι δημιούργησε και ο Γιαμπόρ εκ νέου διαμόρφωσε το 1-4. Η Ζίλινα στο φινάλε με τον εξαιρετικό Καπράλικ πέτυχε και πέμπτο γκολ (1-5).

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν (72’ Κιτσάκης), Ζίλο, Καστίδης, Τσίκος, Κουλούρης (79΄Κεδίκογλου), Κουτεντάκης, Βαρέλα (68’ Ρουμνιάντσεφ), Δαρέλας (46’ Σπυράκος), Σμυρλής

Ζίλινα: Μπέλκο, Κοπάσεκ, Λάιτνερ, Αρεμέγια, Οβούσου, Σνάιντερ, Σάουερ, Γιάβορτσεκ, Καπράλικ, Βάλκο (64’ Μπορτόλι), Γιαμπόρ.