Ο Βαλμπουενά «στηρίζει» Ζιρού και Μανταντά

Δηλώσεις με τις οποίες καυτηριάζει τον παραγκωνισμό του Ζιρού από την Εθνική Γαλλίας και του Μανταντά από την Μαρσέιγ έκανε ο Ματιέ Βαλμπουενά. Τι είπε ο άσος του Ολυμπιακού κατά Ντεσάν και Σαμπάολι.

Ο Βαλμπουενά «στηρίζει» Ζιρού και Μανταντά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά που γιορτάζει σήμερα (28/9) τα γενέθλιά του και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Κωνσταντινούπολη με τη φανέλα του Ολυμπιακού εναντίον της πρώην αγαπημένης του Φενερμπαχτσέ, συνεχίζει να μη «μασάει» τα λόγια του στη ραδιοφωνική παρουσία που έχει κάθε εβδομάδα στον γαλλικό σταθμό RMC.

Ο άσος του Ολυμπιακού άσκησε κριτική τόσο στον προπονητή της Εθνικής Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν όσο και στον τεχνικό της Μαρσέιγ Χόρχε Σαμπάολι, για το γεγονός ότι ο πρώτος δεν καλεί τον Ολιβιέ Ζιρού στην Εθνική και ο δεύτερος έχει αφήσει στον πάγκο τον Στιβ Μανταντά και χρησιμοποιεί τον Πάου Λόπες.

«Ο Ζιρού δεν είναι κάποιος τυχαίος. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και πραγματικός πολεμιστής κάθε φορά που αγωνίζεται στην εθνική ομάδα», είπε για τον επιθετικό της Μίλαν ο Ματιέ, ενώ για το θέμα των γκολκίπερ της Μαρσέιγ τόνισε ότι «θα πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός στον Μανταντά και στην προσφορά του στην ομάδα. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι στα πρώτα ματς του Λόπες έχει φανεί ότι είναι καλύτερος από τον Μανταντά».

Κι όπως πάντα, όλες οι τοποθετήσεις που κάνει ο Βαλμπουενά με το κύρος που έχει στο γαλλικό ποδόσφαιρο λαμβάνουν μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ της πατρίδας του.