Ο ακλόνητος Καμαρά, η μάχη Κούντε-Μπουχαλάκη και τα φαβορί Μασούρας-Τικίνιο

Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς είπε ότι έχει καταλήξει σε μεγάλο ποσοστό στο πλάνο και στα πρόσωπα, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, αλλά επί της ουσίας υπάρχουν ακόμα ανοιχτά μέτωπα.

 Ο ακλόνητος Καμαρά, η μάχη Κούντε-Μπουχαλάκη και τα φαβορί Μασούρας-Τικίνιο

Μέτωπα τα οποία θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες δύο ημέρες, όταν και θα κορυφωθεί η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το παιχνίδι της Πέμπτης (30/9).

Ακλόνητος από την ενδεκάδα ο Καμαρά

Αν όλα πάνε καλά και ο Εμβιλά πάρει φανέλα βασικού, τότε σίγουρα θα έχει παρτενέρ στην τριάδα των χαφ τον Μαντί Καμαρά. Δεν το συζητάμε καν για το αν θα αγωνιστεί ή όχι. Υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα χθες στον Ρέντη ότι ίσως τον βλέπαμε και σε έναν ρόλο «ψευτοεξτρέμ» στα δεξιά, κάτι που το είχε κάνει με την Αντβέρπ, αλλά δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες. Το πλάνο που φαίνεται ότι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την Πέμπτη είναι με Εμβιλά, Καμαρά και ακόμη έναν δίπλα τους στα χαφ.

«Μάχη» Κούντε - Μπουχαλάκη

Από εκεί που η παρουσία του Πιέρ Κούντε στην Τουρκία εθεωρείτο στα τελειώματα της περασμένης εβδομάδας αμφίβολη (σ.σ. σε συνδυασμό βέβαια τότε με το αν θα προλάβαινε ο Εμβιλά), πλέον ο Καμερουνέζος θα δώσει τη μάχη του με τον Μπουχαλάκη. Και μάλιστα πιο πιθανό είναι να δούμε τον Κρητικό χαφ στην Τουρκία, παρά τον Αφρικανό δίπλα σε Εμβιλά και Καμαρά,

Προβάδισμα Μασούρα και Τικίνιο για Πόλη

Αύριο αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μαρτίνς για την Κωνσταντινούπολη, αλλά υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει... φόρα την τελευταία εβδομάδα και έχουν σαφέστατο προβάδισμα. Ο Μασούρας θα είναι στο ένα πλευρό της επίθεσης. Στο άλλο αναζητείται ποιος από τους Αγκιμπού, Ονιεκούρου ή Βαλμπουενά (αουτσάιντερ ο Γάλλος) θα βρεθεί στην ενδεκάδα. Όσο για την επίθεση; Το γεγονός ότι έχει πάρει μπρος για τα καλά ο Τικίνιο στο σκοράρισμα τον τοποθετεί αυτομάτως ένα «κλικ» πιο μπροστά από τον Ελ Αραμπί, ο οποίος προερχόταν κιόλας από τραυματισμό και είχε χάσει κάποιες προπονήσεις. Φαίνεται ότι ο Μαρτίνς σαν να θέλει να εκμεταλλευτεί τη ρέντα που έχει ο Τικίνιο.