Ώρα… Σεμέδο στον Ολυμπιακό;

Φήμες ότι σήμερα (27/9) ο Ρούμπεν Σεμέδο ίσως να πάει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. «Θα αποδείξω ποιος είμαι» έγραψε ο Πορτογάλος και θέλει να το δείξει στην πράξη.

Ώρα… Σεμέδο στον Ολυμπιακό;

Επισήμως δεν έχει προκύψει η παραμικρή πληροφόρηση για το πότε θα είναι σε θέση να βρεθεί ξανά στον Ρέντη ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος στόπερ που κάνει μόνος του προπονήσεις είναι πολύ πιθανό εντός της εβδομάδας να μπει στις προπονήσεις.

Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμα και σήμερα (27/9).

Χθες το πρωί πάντως έκανε μία ανάρτηση με νόημα:

«Αυτός είμαι εγώ, γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες, πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος. Αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα αποφανθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα. Αλλά πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη που έλαβα αυτήν τη σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ότι ήρθε ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά αυτό που μου έκαναν για να πέσω, κάνουν λάθος, επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στη δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά».