Ικανοποίηση για τις μεταγραφές στον Άρη

Την ικανοποίηση τους για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων ως τώρα εξέφρασαν τα επιτελικά στελέχη του Άρη στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της Αλκμήνης

Ικανοποίηση για τις μεταγραφές στον Άρη

Ο τεχνικός Πάκο Ερέρα, οι συνεργάτες του Τέλμο Ντε Αντρές, Τόλης Τερζής και Ραούλ Μπράβο και αθλητικός διευθυντής Ντίνος Διαμαντόπουλος συζήτησαν για όλα τα μεταγραφικά θέματα, για τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, αλλά και για τις κινήσεις που θα γίνουν από δω και πέρα.

Οι στόχοι έχουν ξεκαθαρίσει και πλέον έχει αναλάβει τις υποθέσεις ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, ενώ εξετάζει και εναλλακτικές λυσεις για τις θέσεις στις οποίες ψάχνει ποδοσφαιριστές.

Στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία από τη Λας Πάλμας με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, ενώ το αργότερο ως την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο διεθνής Αλβανός Μίτζεν Μπάσα για να υπογράψει συμβόλαιο.

Εξάλλου, την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 25 Ιουλίου. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν στις προπονήσεις το πρωί της Πέμπτης στο γήπεδο του Πανοράματος, καθώς ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης στο προπονητήριο του Άρη στο Νέο Ρύσιο.

Ερέρα: «Θα έχουμε πολύ καλή χρονιά»

Ο τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα, σχολίασε για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του και την πορεία της προετοιμασίας: «Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία των πραγμάτων μέχρι τώρα . Δουλέψαμε καλά πάνω στο βουνό και είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά για τη διάθεση και την ανταπόκριση τους. Οι παίκτες που πήραμε είναι αυτοί που θέλαμε. Προχωράμε ακόμη 2-3 περιπτώσεις τις οποίες χειρίζεται ο κ. Διαμαντόπουλος και είμαι αισιόδοξος. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα μείνει ικανοποιημένος όταν δει την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Κάνουμε καλή δουλειά και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».