Η θεαματική άνοδος της Αντβέρπ και η αξία της νίκης του Ολυμπιακού

Αλλαγή κλίματος στην Αντβέρπ μετά το κακό ξεκίνημα, αποθέωση Πρίσκε και γεμάτο γήπεδο στο 4-2 με την Γκενκ. Ξύπνησαν οι Βέλγοι και ετοιμάζονται για απαντήσεις και στην Ευρώπη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. 

Η θεαματική άνοδος της Αντβέρπ και η αξία της νίκης του Ολυμπιακού

Έχει μεγάλη αξία η νίκη του Ολυμπιακού επί της Αντβέρπ στην πρεμιέρα του Europa League, καθώς η βελγική ομάδα έχει βρει πλέον έναν πολύ καλό ρυθμό, σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βελγικού πρωταθλήματος μετά το 4-2 επί της Γκενκ, υπάρχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και αποθεωτικά σχόλια για τον Μπρίαν Πρίσκε (που ήταν υπό αμφισβήτηση) και ο κόσμος γεμίζει ξανά το Μποζουίλ.

Ήδη για το ματς με την Άιντραχτ στις 30/9 κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια και υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση από τους οπαδούς της Αντβέρπ που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με την Γκενκ. Με τα σχόλια από τα τοπικά ΜΜΕ να είναι πολύ κολακευτικά για την απόδοση της αντιπάλου του Ολυμπιακού και να αναφέρουν ότι θα ήταν ιδανικό να είχε πάρει έστω ένα βαθμό στο «Καραϊσκάκης», όμως ακόμη και τώρα, με τέτοιες εμφανίσεις, έχει σοβαρές πιθανότητες για να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Για ένα ακόμη ματς η Αντβέρπ βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να απαντήσει, αν και ο Γάλλος γκολκίπερ της έκανε σπουδαία επέμβαση μετά το 0-1 και την κράτησε ζωντανή. Επίσης σκόραραν κι άλλοι παίκτες κι όχι μόνο ο Φρέι που έχει φτάσει ήδη τα 9 γκολ στη σεζόν. 'Ένας από τους σκόρερ ήταν ο στόπερ Ντε Λάετ που αποβλήθηκε προς το τέλος και έκανε τρομερή δήλωση ότι «ο συγκεκριμένος διαιτητής προσπαθεί εδώ και χρόνια να μου δείξει κόκκινη κάρτα και τα κατάφερε»!