Μαρτίνς: «Ξέρουμε τι περιμένουμε από τον Γκάρι, είμαστε πλήρεις, θα βελτιωθούμε»

Για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς ενώ ο Πορτογάλος είπε ότι «δεν βλέπει άλλη ομάδα με την ποιότητα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα»

Μαρτίνς: «Ξέρουμε τι περιμένουμε από τον Γκάρι, είμαστε πλήρεις, θα βελτιωθούμε»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια και ότι αυτή τη στιγμή μετρούν περισσότερο οι βαθμοί δήλωσε ξανά ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (22/9-18.15)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες, στο ματς με την Λαμία και την απόδοση της ομάδας, όπως και στη γενική εικόνα που υπάρχει σχετικά με τους στόχους και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Σχετικά με τα αγωνιστικά ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα είπε στη NOVA: «Ο Λαλά θα είναι νομίζουμε έτοιμος για τον Απόλλωνα. Για τον Εμβιλά και τον Ελ Αραμπί έχουμε ακόμη χρόνο για να πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις μας».

Για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού: «Πραγματικά καταλαβαίνω πως ίσως η εικόνα μας στο τελευταίο μέρος του αγώνα με την Λαμία ήταν ανησυχητική. Δείξαμε πως δεν είχαμε την ικανότητα να ελέγξουμε τις δυνάμεις μας. Να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ. Δείξαμε πως ξεμείναμε από δυνάμεις. Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι 100% σε αυτό που έχετε συνηθίσει να βλέπετε. Όποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου κάνει λάθος. Είμαι 4 χρόνια στην ομάδα. Η ομάδα θα είναι εδώ και θα βελτιωθεί. Θα είναι ο Ολυμπιακός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Το αποτέλεσμα θα έρθει σύντομα. Ναι, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν βλέπω όμως κανέναν αντίπαλο με μεγαλύτερη συνέπεια ή καλύτερη ποιότητα από τον Ολυμπιακό. Είμαστε σίγουροι πως θα βελτιωθούμε. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη τους βαθμούς και την κατάλληλη στιγμή θα έρθει και η βελτίωση. Θα δείτε ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις. Το πρωτάθλημα θα διεκδικηθεί από πολλές ομάδες αλλά είμαστε εδώ, δουλεύουμε και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας θα φανούν πολύ σύντομα».

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες και το ρόστερ: «Είναι ένας παίκτης δυνατός στο «ένας με έναν» και με πολλή εμπειρία και προσόντα. Έχουμε δει με ποιον τρόπο ανταπεξήλθε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως το τουρκικό. Πραγματικά έχουμε πολλές λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα που έχουμε και πολύ ήρεμος. Ο κόσμος δεν ξέρει τι δουλειά γίνεται. Εμείς ξέρουμε. Είμαστε 4 χρόνια εδώ, ξέρουμε την ομάδα και τι να περιμένουμε από αυτή».