«Είδα Ραντζέλοβιτς με Ολυμπιακό κόντρα σε Μπάγερν, Σίτι και είπα ναι»!

Ύμνοι για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από τα ισπανικά ΜΜΕ σχετικά με το δυναμικό μπάσιμό του στην Λεγανές μετά τον δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Σκόραρε αμέσως, πρώτος ήδη στις ντρίμπλες. Τι δήλωσε ο προπονητής του. 

«Είδα Ραντζέλοβιτς με Ολυμπιακό κόντρα σε Μπάγερν, Σίτι και είπα ναι»!

Με θερμά λόγια αναφέρονται στη δυναμική είσοδο του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στο ισπανικό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας με τα χρώματα της Λεγανές τα media της χώρας.

Η ισπανική εφημερίδα As έχει μεγάλο αφιέρωμα στον Σέρβο εξτρέμ του Ολυμπιακού που από την πρώτη στιγμή έχει κλέψει τις καρδιές των οπαδών της Λεγανές, είχε δοκάρι στην πρώτη του σοβαρή συμμετοχή μπαίνοντας αλλαγή στο ημίχρονο και σκόραρε αμέσως ως βασικός. Κι ήταν νικητήριο γκολ απέναντι στην Αμορεμπιέτα.

Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι ο Ραντζέλοβιτς έχει παίξει 175 λεπτά και έχει ήδη προλάβει να είναι στην κορυφή των παικτών με τις επιτυχημένες ντρίμπλες, ενώ ήδη βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσε την παρθενική φετινή νίκη της ομάδας του.

Γίνεται λόγος για την αγωνία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του που επειδή έγινε την τελευταία στιγμή υπήρξε τρομερό άγχος εάν θα προλάβουν τις ημερομηνίες, με τη La Liga να το κάνει τελικά με καθυστέρηση.

Ο προπονητής του 24χρονου άσου δήλωσε ότι «δεν ήξερα τον παίκτη, είδα βίντεο με κάποιες εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν και είπα αμέσως ναι, με πιο εντυπωσιακό την ταχύτητά του»

Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι ο τεχνικός της Λεγανές εξήρε τον Ραντζέλοβιτς επειδή αμέσως προσέλαβε δάσκαλο ισπανικών για να μάθει τη γλώσσα και να συνεννοείται καλύτερα στα αποδυτήρια και στα παιχνίδια. Ρίχνοντας μάλιστα και «σπόντες» ο Ασιέρ Γκαριτάνο για άλλους παίκτες του που έχουν αργήσει να προσαρμοστούν ή που δεν αποδίδουν το ίδιο καλά επιθετικά όσο ο Ραντζέλοβιτς. Με τον παίκτη του Ολυμπιακού να θεωρείται πλέον ο πιο βασικός στην επίθεση της ισπανικής ομάδας.