Ολυμπιακός: Ο Σισέ μαζί με Μανέ και άλλους δεινούς σκόρερ!

Σε φουλ κέφια ήταν τις τελευταίες μέρες οι επιθετικοί της Σενεγάλης, με γκολ και αφιερώματα στην πατρίδα τους για Μανέ, Ντιένγκ, Σαρ, Μπαλντέ και μαζί τους τον Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Ο Σισέ μαζί με Μανέ και άλλους δεινούς σκόρερ!

Πήραν «φωτιά» οι επιθετικοί από τη Σενεγάλη που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και στην πατρίδα τους τα αφιερώματα ήταν πολλά για τη δράση των σπουδαίων επιθετικών από την αφρικανική χώρα.

Κυρίως για τον Σαντιό Μανέ που έφτασε τα 100 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, με αυτό που πέτυχε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά και με άλλους Σενεγαλέζους επιθετικούς να βρίσκουν δίχτυα όπως ο Σαρ της Γουότφορντ, ο Μπαλντέ της Κάλιαρι και ο Ντιένγκ της Μαρσέιγ που έβαλαν γκολ στις μεγάλες λίγκες στις οποίες αγωνίζονται.

Όλοι αυτοί είναι επιθετικοί και δεινοί σκόρερ, αλλά ανάμεσά τους στα αφιερώματα στη Σενεγάλη ήταν και ένας αμυντικός. Μα, φυσικά, ο Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού για το γκολ που σημείωσε εναντίον της Λαμίας, με τρόπο μάλιστα που θύμισε... σέντερ φορ στους συμπατριώτες του. Και με πολλά εγκώμια για το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν, σε Ευρώπη και Ελλάδα ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός.

Για τον Σισέ είναι δεδομένο ότι η μπάλα του «χρωστούσε», καθώς θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε αρκετές αντίστοιχες ή και πιο «εύκολες» φάσεις στα προηγούμενα ματς του Ολυμπιακού απέναντι σε Ατρόμητο και Αντβέρπ. Ένας παίκτης που εκτός από τη φόρμα και τα φυσικά προσόντα του είναι και σε σούπερ ψυχολογία...