«Δεν ήθελε Ολυμπιακό, τώρα πάει Κατάρ»

Ο Γιουνούς Μάλι δεν είχε αποδεχτεί, σύμφωνα με τουρκικό ρεπορτάζ, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει χρόνο στην Τραμπζονσπόρ και τώρα προσπαθεί να φύγει. 

«Δεν ήθελε Ολυμπιακό, τώρα πάει Κατάρ»

Ρεπορτάζ για τον Γιουνούς Μάλι υπάρχει σήμερα (19/9) στην Τουρκία, σύμφωνα με το οποίο ο 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Τραμπζονσπόρ είχε αρνηθεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει, μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, διότι πίστευε ότι θα μπορούσε να καθιερωθεί στην ομάδα της Τραπεζούντας και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Όμως ο Μάλι έχει παίξει μόλις 7 λεπτά στο τουρκικό πρωτάθλημα με την ομάδα του Μπακασέτα και του Σιώπη, κάτι που τον έχει απογοητεύσει και προσπαθεί τώρα να φύγει για το Κατάρ, έχοντας στα χέρια πρόταση από ομάδα της αραβικής χώρας.

Το όνομα του Μάλι είχε γραφτεί το φετινό καλοκαίρι και στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό (είχε προταθεί και σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό), αλλά ήταν μία υπόθεση που δεν προχώρησε, πιθανώς όχι μόνο επειδή δεν ήθελε ο Τούρκος άσος (25 φορές διεθνής με ένα γκολ), αλλά και γιατί ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά γι΄αυτή την περίπτωση.

Ο Γιουνούς Μάλι πήγε για πρώτη φορά στην Τουρκία τον περασμένο χειμώνα, καθώς όλη η καριέρα του έως τώρα ήταν στην Γερμανία, με την Βόλφσμπουργκ, την Μάιντζ και την Ουνιόν Βερολίνου. Άλλωστε έχει γεννηθεί στην Γερμανία και έχει παίξει μικρός σε όλες τις εθνικές ομάδες εκτός από την ανδρική της χώρας. Στη συνέχεια έχοντας και τουρκικό διαβατήριο επέλεξε την εθνική Τουρκίας.

Σύμφωνα με το τουρκικό ρεπορτάζ έχει μετανιώσει που δεν πήγε στον Ολυμπιακό βλέποντας ότι δεν μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Τραμπζονσπόρ, του Αμπντουλάχ Αβτσί, ο οποίος χρησιμοποιεί διαρκώς και είναι ενθουσιασμένος με την απόδοση και την παραγωγικότητά του, τον Τάσο Μπακασέτα στον συγκεκριμένο ρόλο.