Τικίνιο: «Να κερδίζει ο Ολυμπιακός, θα έρθει η στιγμή για το δικό μου γκολ»

Καμία πίεση για το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό δεν έχει ο Τικίνιο, αρκεί να βοηθά ώστε να κερδίζει τα ματς η ομάδα του. 

Τικίνιο: «Να κερδίζει ο Ολυμπιακός, θα έρθει η στιγμή για το δικό μου γκολ»

Ο Τικίνιο είναι ένας παίκτης που ήδη έχει αρχίσει να βοηθά σημαντικά τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια της ομάδας, έχοντας ξεπεράσει οριστικά το σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για 2,5 μήνες εκτός δράσης και έχοντας μπει πλέον σε φουλ ρυθμό. Μπορεί να μην έχει βάλει γκολ ακόμη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που τον αγχώνει, αρκεί να κάνει το παν για να βοηθά την ομάδα του.

Μιλώντας στη NOVA ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναφέρθηκε:

Στη νίκη επί της Αντβέρπ: «Είμαι ευτυχισμένος για τη νίκη, ξέραμε πόσο σημαντικό ματς ήταν και χαρήκαμε για το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη γιορτή που οργάνωσε και για τη στήριξη που μας έδωσε».

Για το αν περιμένει το δικό του πρώτο γκολ: «Δεν έχει καμία σημασία ποιος σκόραρε, η ομάδα έκανε καλή δουλειά και νικήσαμε. Σημασία έχει να κερδίζει ο Ολυμπιακός, θα έρθει και η στιγμή που θα σκοράρω κι εγώ».

Για τον τρόπο που βοηθά τον Ολυμπιακό παίζοντας και μακριά από την περιοχή: «Ποτέ δεν παραδίνομαι και δεν υπάρχει καμία χαμένη μπαλιά για μένα. Προσπαθώ να συμμετέχω και να βοηθάω την ομάδα. Είμαι εδώ, προσπαθώ να συμμετέχω, δουλειά μου είναι φυσικά το γκολ, αλλά όχι μόνο αυτό».

Για τη συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί: «Η ομάδα λειτουργεί καλά. Με τον Ατρόμητο η μπάλα δεν ήθελε να μπει, δείξαμε ότι έχουμε καλή συνεργασία στην επίθεση».

Για την περίοδο του τραυματισμού του: «Ήταν κάτι δύσκολο αφού χτύπησα στο πρώτο ματς που έπαιξα μετά από έξι μήνες απουσίας. Είχα λυπηθεί, όμως τώρα όλα είναι εντάξει. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ και όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν».

Για το ματς με την Λαμία: «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, όλα είναι δύσκολα όπως αποδείχτηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μακάρι να σκοράρω, αλλά όπως είπα και πριν το σημαντικότερο είναι να πάρουμε τη νίκη».

Και για το γκολ του Ρέαμπτσιουκ με την Αντβέρπ: «Ήταν ένα πανέμορφο γκολ. Ωραία στιγμή για εκείνον που γενικά έκανε πολύ καλό ματς. Συγχαρητήρια για το γκολ και σε όλη την ομάδα για τη νίκη».