Ολυμπιακός: Όταν ο Ονιεκούρου και ο Ροντρίγκες ήταν μαζί στην Γαλατά

Συμπαίκτες για ένα εξάμηνο ήταν στην Γαλατά ο Χένρι Ονιεκούρου και ο Γκάρι Ροντρίγκες που μπορεί να ανταμώσουν ξανά στον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Όταν ο Ονιεκούρου και ο Ροντρίγκες ήταν μαζί στην Γαλατά

Την ευκαιρία να παίξουν ξανά μαζί στην ίδια ομάδα μπορεί να έχουν ο Χένρι Ονεικούρου και ο Γκάρι Ροντρίγκες εφόσον γίνει τελικά η μετακίνηση του τελευταίου στον Ολυμπιακό.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για ένα εξάμηνο στην Γαλατά και μάλιστα είχαν παίξει μαζί σε κάποια ματς της τουρκικής ομάδας στην ενδεκάδα, αν και συνήθως ο Ονιεκούρου είχε τον πρώτο λόγο στο βασικό πλάνο.

Ο Νιγηριανός πήγε δανεικός από την Έβερτον στην Γαλατά το καλοκαίρι του 2018, ενώ ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν στην Κωνσταντινούπολη από τον χειμώνα του 2017 όταν είχε κάνει τη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ. Ο Γκάρι έμεινε μέχρι το τέλος του 2018 καθώς στη συνέχεια έφυγε για τα πετροδόλαρα της Αλ Ιτιχάντ.

Ο Φατίχ Τερίμ συνήθως χρησιμοποιούσε εκείνο το εξάμηνο της κοινής παρουσίας των δύο παικτών στην Γαλατά συνήθως τον Ονιεκούρου, αλλά και ο Ροντρίγκες είχε παίξει αρκετά παιχνίδια, ενώ σε κάποια ήταν μαζί στην ενδεκάδα ή στον αγωνιστικό χώρο όταν ο ένας εκ των δύο έμπαινε αλλαγή. Είχε αρκετά καλή συνεργασία και σε κάποια παιχνίδια ξεσήκωναν τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας. Θα δούμε αν αυτό θα συμβεί και με τον κόσμο του Ολυμπιακού αν τελικά ο Γκάρι (που έχει παίξει αντίπαλος σε αγώνες εθνικών ομάδων και με Καμαρά, Κούντε) επιστρέψει για τους Πειραιώτες στο ελληνικό πρωτάθλημα.