Καραπαπάς: «Έγινε ό,τι είχα καταγγείλει για την δωροδοκία Σιαμπάνη»

Η θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, σχετικά με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε δύο άτομα σχετικά με την απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη πριν από το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ. 

Καραπαπάς: «Έγινε ό,τι είχα καταγγείλει για την δωροδοκία Σιαμπάνη»

Για δικαίωση των καταγγελιών του σχετικά με την υπόθεση δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή του Άρη Μάριου Σιαμπάνη πριν από το περσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έπειτα από την δικογραφία που δόθηκε στη δικαιοσύνη από τις αστυνομικές αρχές, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Η σχετική ανάρτησή του:

«Έχω βαρεθεί να εξηγώ σε συγκαμένους εγκεφαλικά τα αυτονόητα. Αλλά με ενδιαφέρει πρωτίστως ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να μην μπερδεύεται απο αποβράσματα που γράφουν σε ΜΜΕ και social media.

Δύο διώξεις για την υπόθεση Σιαμπάνη

Ασκήθηκε ποινική δίωξη λοιπόν για δωροδοκία (δεν υπάρχει «απόπειρα», η δωροδοκία είναι τελεσθείσα εφ όσον προτείνεται άσχετα αν κάποιος δέχεται να δωροδοκηθει) στην υπόθεση Σιαμπάνη.

Θα δούμε στη συνέχεια τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και θα το σεβαστούμε όπως κάνουμε πάντα. Αλλά επειδή κάποιοι πάνε να διαστρεβλώσουν τα πάντα και έχουν βάλει κάτι γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας και μερικούς πολιτευτές της πλάκας να γράφουν ό,τι να ναι ας το ξεκαθαρίσουμε:

Ένας τύπος που ήταν μια ζωή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπεύθυνος Συνδέσμων, Γενικός Αρχηγός στον ΠΑΟΚ, στις ίδιες παρέες και κουμπαριές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, πήγε να δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη λίγα 24ωρα πριν το Άρης-ΠΑΟΚ.

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ γιατί έγινε Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ!!!
Τι δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι;;; Το ποιός τον έβαλε τον κύριο θα μας το πει η Δικαιοσύνη…
Αφήστε τα κρύσταλλα και τα χιόνια και περιμένετε.

Υγ.: εγώ σας προτείνω μαζί μου να είστε προσεκτικοί. Θα σας αποκαλύψω κάτι. 2/10. Δυο στα δέκα είναι το σύστημα μου. Δυο λέω, δέκα ξέρω. Προσέξτε λοιπόν ορισμένοι να μην ανοίγεστε…»