Ξεκίνημα με νίκη για την Κ-17 του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ-17 σε ένα ματς με πολλές φάσεις, γκολ και δοκάρια! 

Ξεκίνημα με νίκη για την Κ-17 του Ολυμπιακού

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ-17 για την ομάδα του Ολυμπιακού που επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης του Απόλλωνα σε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι, στο οποίο μπορούσαν να μπουν περισσότερα τέρματα.

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χάνοντας σωρεία ευκαιριών ενώ σημάδεψαν και δύο φορές το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Γατόπουλος με δύο τέρματα και Μοίρας ήταν οι σκόρερς της ομάδας μας.

Οι παίκτες του Απόλλωνα αιφνιδίασαν με οριζόντιο δοκάρι στο 4’ ωστόσο η απάντηση των Πειραιωτών ήταν άμεση. Ο Πρεκατές σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργιάδη και στην εξέλιξη της φάσης ο Αρσενίδης έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από δεξιά για να ανοίξει το σκορ ο Γατόπουλος με σουτ από κοντά στο 7’. Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο με τον αντίπαλο να περιμένει στο δικό του μισό και έτσι το 2-0 ήρθε φυσιολογικά με τον Αλαφάκη να παίζει κάθετα και τον Μοίρα να τελειώνει τη φάση με υποδειγματικό πλασέ. Ο Απόλλων αντέδρασε στο αμέσως επόμενο λεπτό μειώνοντας το σκορ με τον Τζαβάρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 39’ παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες και για τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο με Παπακανέλλο και Γατόπουλο.

Με την ίδια ορμή μπήκαν οι «ερυθρόλευκοι» και στο β’ μέρος. Οι ευκαιρίες ξεκίνησαν και πάλι από νωρίς ενώ η πρώτη αλλαγή του κόουτς Συλαϊδόπουλου (Κακακιός αντί Φανάρα) έφερε και την ασίστ από δεξιά για το δεύτερο γκολ του Γατόπουλου με προβολή για το 3-1. Ο Μοίρας έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά στο 71’ ενώ ο Μουζακίτης που πέρασε στον αγώνα στο ίδιο λεπτό, είδε τη σέντρα-σουτ που επιχείρησε δύο λεπτά αργότερα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Γεωργιάδη! Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να μην απειλείται, ξεκινώντας τη σεζόν με τρίποντο.

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Σαββάκης, Φίλος, Πρεκατές, Αρσενίδης, Σταράκης, Αλαφάκης (71’ Μουζακίτης), Φανάρας (55’ Κακακιός), Γατόπουλος (83’ Δρόσος), Παπακανέλλος (83’ Στάντζος), Μοίρας (83’ Πιστικός).