Τα έχασαν με τους ελέγχους για covid οι Σουηδοί

Για ταλαιπωρία της αποστολής τους στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με τα test covid έκαναν λόγο οι Σουηδοί ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα. Πιο χαλαρά το είδαν Άντερσον και Λίντελοφ. 

Τα έχασαν με τους ελέγχους για covid οι Σουηδοί

Η αποστολή της Σουηδίας για τον αγώνα με την Ελλάδα (8/9-21.45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γνώρισε ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» κατά την άφιξή της το βράδυ της Δευτέρας (6/9) λόγω των τεστ για covid που υποβλήθηκαν υποχρεωτικά κάποια μέλη της ώστε να τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

Σε δημοσιεύματα στη Σουηδία γινόταν λόγος για ένα «ταξίδι χάους», με την έννοια ότι αρκετοί παίκτες έπρεπε να μείνουν στο αεροδρόμιο μέχρι να τελειώσουν τα τεστ ενώ κάποιοι άλλοι πήγαν αμέσως στο ξενοδοχείο.

Στο θέμα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον και ο διεθνής άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Βίκτορ Λίντελοφ, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια γενικά ήσυχη κατάσταση, αλλά με αρκετές παρανοήσεις και ταλαιπωρία για κάποιους που έπρεπε να υποβληθούν στους ελέγχους.

Περισσότερο ενοχλημένος έδειχνε ο αρχηγός της σουηδικής αποστολής Στέφαν Πέτερσον, ο ο οποίος υποστήριζε ότι δεν είχε υπάρξει κάποια ενημέρωση για το θέμα και αιφνιδιάστηκαν με ό,τι συνέβη στο αεροδρόμιο. Πάντως ο προπονητής και ο παίκτης είχαν χαλαρή διάθεση και έκαναν και κάποια αστεία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου γύρω από το περιστατικό.