Γιατί «καιγόταν» για τον Χασάν η Κόνιασπορ

Ο Ολυμπιακός έδωσε δανεικό τον Αχμέντ Χασάν στην Κόνιασπορ που τον προορίζει για βασικό καθώς είχε μείνει με έναν σέντερ φορ. Ο χρόνος που δεν θα είχε στους πρωταθλητές. 

Γιατί «καιγόταν» για τον Χασάν η Κόνιασπορ

Σε μία δυνατή ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του τουρκικού πρωταθλήματος πηγαίνει δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο να προορίζεται για βασικό ρόλο στην Κόνιασπορ.

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η τουρκική ομάδα έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία, αλλά δεν φτάνει πολύ εύκολα στο γκολ παρόλο που ο βασικός σέντερ φορ της, ο 31χρονος Αλβανός Σοκόλ Τσικαλέσι, κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει και έχει βάλει τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας.

Πάει στην Τουρκία ο Αχμέντ Χασάν - Δανεικός στην Κόνιασπορ!

Στην Κόνιασπορ ανήκει και ο Ουκρανός Κράβετς, με σημαντική θητεία στην Ντιναμό Κιέβου και σε άλλες ομάδες, αλλά από πέρυσι δεν αγωνίζεται καθώς είχε μείνει εκτός από τραυματισμό. Φέτος δεν ήταν καν στην αποστολή στα πρώτα ματς. Κι έτσι ή Κόνιασπορ δεν είχε άλλον κλασσικό στράικερ στο ρόστερ της.

Λογικά ο Χασάν θα βρει στην Τουρκία τον χρόνο που δύσκολα θα είχε στον Ολυμπιακό με την παρουσία των Ελ Αραμπί και Τικίνιο. Με τους Πειραιώτες να έχουν πλέον τρίτη λύση για την κορυφή της επίθεσης τον Πινακά και τον Αλγκασίμ Μπα, ενώ στην κορυφή μπορούν να παίξουν εναλλακτικά τόσο ο Ονιεκούρου όσο και ο Μασούρας.

Στην Κόνιασπορ ο Χασάν θα είναι ο μόλις δεύτερος Αφρικανός του ρόστερ, καθώς υπάρχει άλλος ένας, βασικότατο στέλεχος, ο Κονγκολέζος Πολ Ζοσέ Εμποκού.