Μαρτίνς: «Κρατάω τα πρώτα 60 λεπτά» (vid)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στην πρώτη ώρα του φιλικού με την Έουπεν.

Μαρτίνς: «Κρατάω τα πρώτα 60 λεπτά» (vid)

Τα πρώτα 60 λεπτά του φιλικού αγώνα της Κυριακής (15/7) κόντρα στην Έουπεν άφησαν ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μάλιστα στο α' ημίχρονο δοκίμασε το σύστημα της προτίμησής του για τον νέο Ολυμπιακό. Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» σχολίασε για το φιλικό μιλώντας στην κάμερα της Nova:

«Στο πρώτο μέρος ήταν ο Ολυμπιακός που θέλουμε για το μέλλον. Για 60 λεπτά πλησιάσαμε σε αυτό που θέλουμε. Στα 30 τελευταία λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Αλλά να θυμίσουμε ότι σε αυτό το διάστημα έπαιξαν εκείνοι που είχαν τα περισσότερα λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι, οπότε υπήρχε λίγη κούραση».

Και πρόσθεσε ο κόουτς του Ολυμπιακού: «Κρατάω τα πρώτα 60 λεπτά που πλησίασαν σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Το σύστημα του πρώτου ημιχρόνου είναι αυτό που θέλουμε να παίξουμε. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε ως αρχικό σχήμα και μετά μπορεί να κάνουμε αλλαγές στους παίκτες».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι απόλυτα έτοιμος για τα επίσημα ματς ο Μαρτίνς τόνισε: «Είναι όλα στο πρόγραμμα. Όλα σε μία εξέλιξη. Θέλαμε τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει, για να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Όπως στα πιο εύκολα φιλικά έτσι και σε αυτό, δεν κρατάω το αποτέλεσμα, αλλά τα στοιχεία που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Μαρτίνς.