Σπουδαία διάκριση για Κούντε, τιμή για Ολυμπιακό

Ανάμεσα σε μεγάλες προσωπικότητες του ισπανικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, θα βραβευτεί ο Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού στο τουρνουά του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. 

Σπουδαία διάκριση για Κούντε, τιμή για Ολυμπιακό

Ο Πιερ Κούντε ξεκίνησε την καριέρα του από το ισπανικό πρωτάθλημα και την Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι πάντα πολύ αγαπητός εκεί. Ο διεθνής Καμερουνέζος μέσος του Ολυμπιακού θα γνωρίσει μία μεγάλη διάκριση την ερχόμενη Παρασκευή (10/9) καθώς θα είναι μέσα σε εκείνους που θα βραβευτούν στο φεστιβάλ ποδοσφαίρου που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην ισπανική πρωτεύουσα με την πρωτοβουλία του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, του μεγάλου παλιού ποδοσφαιριστή και προπονητή με τις διακρίσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Ισπανίας.

Τεράστιες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου (Μπουντραγκένιο, Κασίγιας, Βαλντάνο, Καμάτσο κ.α.), άνθρωποι του πολιτισμού, διακεκριμένοι επιστήμονες, ο πρόεδρος της ισπανικής ολυμπιακής επιτροπής, ο δήμαρχος της Μαδρίτης και αρκετοί ακόμη θα είναι παρόντες σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, με τη συμμετοχή πολλών μεγάλων ισπανικών ομάδων που τη στηρίζουν κάθε χρόνο.

Ο Κούντε θα είναι μέσα σε εκείνους που θα λάβουν βραβείο σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση, κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ποδοσφαιριστή όπως και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναφέρεται στα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ ως μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Κούντε βρίσκεται στην εθνική ομάδα της χώρας του, έπαιξε βασικός και είχε έξοχη ασίστ στη νίκη επί του Μαλάουι, ενώ απόψε (6/9) παίζει εκτός έδρας πάλι βασικός με το Καμερούν εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Δεν είναι γνωστό εάν θα μεταβεί ο ίδιος στη Μαδρίτη ή θα εκπροσωπηθεί αφού έχει υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η πρόσκλησή του για ένα τόσο σημαντικό γεγονός αποτελεί σπουδαία διάκριση για τον ίδιο και την ομάδα του.