Κοκκόρης: «Δεν μπορεί οι Αθηναίοι να τα παίρνουν όλα και στη Θεσσαλονίκη να ζητιανεύουμε το δίκαιο»

Ο πολιτευτής της ΝΔ, Παναγιώτης Κοκκόρης υποστήριξε πως η Αθήνα τα παίρνει όλα και στη Θεσσαλονίκη...ζητιανεύουν το δίκαιο!

Κοκκόρης: «Δεν μπορεί οι Αθηναίοι να τα παίρνουν όλα και στη Θεσσαλονίκη να ζητιανεύουμε το δίκαιο»

Ο πολιτευτής της ΝΔ, Παναγιώτης Κοκκόρης, μίλησε στο Metropolis για το γεγονός ότι δεν παρέχονται στον ΠΑΟΚ χρηματοοικονομικά εργαλεία για την ανέγερση του γηπέδου, όπως συμβαίνει με άλλες ομάδες. Μίλησε ακόμη για το θέμα της τιμωρίας του Άρη, με την αφαίρεση των βαθμών αλλά και το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

«Επειδή βάλατε το μαχαίρι στο κόκκαλο θα σας πω ότι για λόγους ισονομίας και δικαίου επιβάλλεται και ο ΠΑΟΚ αλλά και οι άλλες ομάδες να έχουν την στήριξη της Κυβέρνησης. Δεν μπορεί οι Αθηναίοι να τα παίρνουν όλα και εδώ στη Θεσσαλονίκη να ζητιανεύουμε το δίκαιο. Ή ισχύει το δίκαιο ή δεν ισχύει. Όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν ίση μεταχείριση. Η Β. Ελλάδα έχει την ανάγκη αυτών των χρηματοοικονομικών εργαλείων για τον αθλητισμό.

Είδα τον πρόεδρο της ΕΠΟ να λέει για άδικη απόφαση για τον Άρη. Όταν το λέει ο ίδιος ο πρόεδρος εμείς δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε κάθε ενέργεια που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να καυτηριάζουμε τέτοιες αποφάσεις αν μιλάμε για δικαιοσύνη. Καλώς ενισχύεται ο Παναθηναϊκός για το γήπεδο, αλλά εμείς ζητάμε ισονομία για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης».