Πάει για βασικός με Νιγηρία ο Ονιεκούρου, έφυγαν οι διεθνείς που παίζουν στην Αγγλία

Ποντάρει πολλά στην επίθεση της η Νιγηρία στον Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού. Η αποστολή είναι στο Πράσινο Ακρωτήρι χωρίς τους διεθνείς της Premier League. 

Πάει για βασικός με Νιγηρία ο Ονιεκούρου, έφυγαν οι διεθνείς που παίζουν στην Αγγλία

Το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπισε η Αργεντινή για το παιχνίδι της με την Βραζιλία έχει και η Νιγηρία για το παιχνίδι της Τρίτης (7/9) στο Πράσινο Ακρωτήρι, για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Οι διεθνείς της που αγωνίζονται στην Αγγλία δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο Κάπο Βέρντε λόγω των υγειονομικών περιορισμών (καραντίνα) που πρέπει να τηρηθούν για την είσοδο στη συγκεκριμένη χώρα. Κι η Νιγηρία έχει αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League όπως ο Άλεξ Αϊόμπι της Έβερτον και ο Κελέτσι Ιχεανάσο της Λέστερ.

Αυτό σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες για τον Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού να είναι βασικός στο παιχνίδι, με τον άσο της ελληνικής ομάδας να έχει ταξιδέψει με την αποστολή κανονικά στο Πράσινο Ακρωτήρι. Ενώ θέση διεκδικεί και ο Τερέμ Μοφί της γαλλικής Λοριάν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ της Νιγηρίας. Ο Ονιεκούρου αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή στην Αθήνα και ο Πέδρο Μαρτίνς θα διαπιστώσει την κατάστασή του στις τελευταίες προπονήσεις πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (12/9)