Στον ανακριτή ο Ρούμπεν Σεμέδο: «Μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε...»

Στη μία περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης (2/9), οδηγήθηκε στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό ποδοσφαιριστής, Ρούμπεν Σεμέδο. "Μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε", είπε στους δημοσιογράφους.

Στον ανακριτή ο Ρούμπεν Σεμέδο: «Μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε...»

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. Σε ερώτηση δημοσιογράφων εάν είναι αθώος, ο κατηγορούμενος είπε: "Μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε".

Νωρίτερα, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού καλείται σήμερα να απολογηθεί μετά από δύο διαδοχικές προθεσμίες που έλαβε, μετά την σύλληψή του το πρωί της Δευτέρας.

Ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό ανήλικης, έπειτα από καταγγελία 17χρονης κοπέλας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Σεμέδο και έναν 40χρονο Νιγηριανό καλλιτεχνικό μάνατζερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πρόκειται να αρνηθεί το σύνολο των κατηγοριών, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν με τη συναίνεση όλων των μερών. Έτσι, και κατά την απολογία του, ο Ρούμπεν Σεμέδο θα υποστηρίξει ότι η κοπέλα οικειοθελώς βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, ενώ είχε αποκρύψει το νεαρό της ηλικίας της, δηλώνοντας 19 ετών.

Άλλωστε, ήδη ο κατηγορούμενος κατά την έξοδό του από το κτίριο 9 την Τρίτη είχε φωνάξει προς τους δημοσιογράφους την αθωότητά του, ισχυριζόμενος ότι "όλα γίνονται για τα λεφτά".

πηγή: news247.gr