Μήνυμα του Τιάγκο Σίλβα για τον Σεμέδο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τιάγκο Σίλβα με μήνυμα του στο instagram θέλησε να δείξει ότι είναι στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Μήνυμα του Τιάγκο Σίλβα για τον Σεμέδο

Ο Τιάγκο Σίλβα έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό καθώς συνεχίζει την καριέρα του στη Βιτόρια Γκιμαράες. Ο Πορτογάλος χαφ διατηρούσε εξαιρετική σχέση με τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 17χρονης όπως η ίδια έχει καταγγείλει.

Μέσω του instagram ο νυν ποδοσφαιριστής της Γκιμαράες θέλησε να στηρίξει τον Πορτογάλο στόπερ. Σχόλιο στην ανάρτηση του Τιάγκο Σίλβα έκανε και ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Μπρούμα.

Αναλυτικά ο Τιάγκο Σίλβα έγραψε:

«Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα, γιατί είναι λεπτό και γιατί πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά που πρέπει. Αυτή η δημοσίευση είναι μόνο και μόνο για να δείξω τη στήριξή μου σε ένα φίλο, ο οποίος έχει καλοσύνη και καθαρή καρδιά και δεν είναι ικανός να βλάψει κανέναν.

Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι ο Ρούμπεν και η οικογένειά του να ξέρουν ότι οι φίλοι του είναι εδώ και πιστεύουν στην αθωότητά του. Είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου αδερφέ».