Λένε για Ολυμπιακό και Καρβάλιο οι Πορτογάλοι, αλλά...

Με τον διεθνή Πορτογάλο χαφ της Μπέτις, Γουίλιαμ Καρβάλιο, εμπλέκεται σε δημοσίευμα ο Ολυμπιακός όμως δε φαίνεται ότι υπάρχει βάση.

Λένε για Ολυμπιακό και Καρβάλιο οι Πορτογάλοι, αλλά...

Βρισκόμαστε στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου και πολλά μπορούν να συμβούν, αν και όλα δείχνουν ότι για τον Ολυμπιακό υπάρχουν μόνο μερικές εκκρεμότητες για αποχωρήσεις.

Ωστόσο τα σενάρια για μεταγραφική δράση της ελληνικής ομάδας συνεχίζονται. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από την Πορτογαλία ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 29χρονο διεθνή Πορτογάλο μέσο Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Ο Καρβάλιο που είναι 68 φορές διεθνής και έχει σημαντική καριέρα με την Σπόρτινγκ και την Μπέτις (με την οποία έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο) φέρεται να απασχολεί ομάδες όπως η Φούλαμ και η Μπέρνλι από την Αγγλία, η Μπεσίκτας από την Τουρκία και ο Ολυμπιακός.

Θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να έχει βάση αυτό το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία καθώς ο Ολυμπιακός δεν ψάχνεται για παίκτη σε αυτή τη θέση, από τη στιγμή που δεν έχει παραχωρηθεί κάποιος βασικός μέσος του. Αλλά είναι και μία πολύ ακριβή περίπτωση καθώς ο Καρβάλιο κοστολογείται γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Και είχε πέρυσι 30 συμμετοχές με την Μπέτις.