Βατσλίκ: «Είχε δίκιο ο Μαρτίνς που δε με έβαλε στο Champions League»

Τι δήλωσε ο Τόμας Βάτσλικ στην Τσεχία για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Βατσλίκ: «Είχε δίκιο ο Μαρτίνς που δε με έβαλε στο Champions League»

Μεγάλη συνέντευξη έδωσε στην πατρίδα του ο Τόμας Βατσλίκ με αφορμή την πρόσκλησή του στην Εθνική για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ανάμεσά τους και αυτό εναντίον του Βελγίου.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε και για τις εμπειρίες από τη νέα ομάδα του. Τονίζοντας ότι ήταν πικρός ο αποκλεισμός από το Champions League, αλλά χαρακτηρίζοντας σωστή την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να μην τον χρησιμοποιήσει στα ματς με την Λουντογκόρετς.

«Είχα επιστρέψει από το EURO, δεν είχα κάνει προετοιμασία και έπρεπε να περιμένω για να παίξω. Ήταν σωστό από τον προπονητή να μη με βάλει στα προκριματικά του Champions League. Ήταν δυσάρεστο για εμάς ότι δεν πήραμε την πρόκριση, όμως συνεχίζουμε στο Europa League σε ένα δυνατό όμιλο με Άιντραχτ, Φενέρ και Αντβέρπ. Πιστεύω θα παίζω σε αυτά τα παιχνίδια αρκετά και θα κάνουμε μια καλή πορεία στη διοργάνωση», είπε μεταξύ άλλων ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ της πειραϊκής ομάδας. Ενώ τόνισε ότι είναι πλέον πιο ευχάριστη η ζωή για τον ίδιο και την οικογένειά του στην Ελλάδα, μένοντας πλέον σε σπίτι και όχι στο ξενοδοχείο και έχοντας βρει σχολείο για το παιδί του.