Ομάρ: «Μη με πληρώνετε όσο δεν παίζω»!

Μεγάλη κίνηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί καθώς ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ζήτησε από την Γαλατά να «παγώσει» το μισθό του μέχρι να επιστρέψει στη δράση. 

Ομάρ: «Μη με πληρώνετε όσο δεν παίζω»!

Με πολλά εγκώμια αντιμετωπίζει ο τουρκικός Τύπος την είδηση ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ζήτησε από τη διοίκηση της Γαλατά να μην τον πληρώνει όσο δεν αγωνίζεται! Να «παγώσει» δηλαδή ο μισθός του μέχρι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Το πιθανότερο είναι ότι η διοίκηση της τουρκικής ομάδας δεν θα αποδεχτεί το αίτημα του πρώην άσου του Ολυμπιακού, ο οποίος προπονείται μεν με την ομάδα του μετά το σοβαρό τραυματισμό του στα μάτια τον περασμένο χειμώνα, αλλά θα χρειαστεί ακόμη κάποιους μήνες για να μπορέσει να αγωνίζεται.

Η Γαλατά δεν έχει δηλώσει τον Νορβηγό μπακ στη λίστα που τους ξένους παίκτες που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί στο τουρκικό πρωτάθλημα (υπάρχει περιορισμός για 14) ούτε φυσικά θα τον έχει στη λίστα της UEFA για τον όμιλο του Europa League. Ο παίκτης, όμως, έκανε αυτή την κίνηση προς τη διοίκηση θέλοντας να δείξει την επιθυμία του να πληρώνεται από την ομάδα μόνον όταν θα μπορέσει να τη βοηθήσει ξανά.