Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κινκουέ για να υπογράψει

Ο Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ της Ίντερ βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί με τις υπογραφές η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κινκουέ για να υπογράψει

Παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει και επισήμως την Κυριακή (29/8) ή το αργότερο την επομένη το πρωί ο Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ. Ο 19χρονος Γάλλος στόπερ της Ίντερ βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από εργομετρικά και ιατρικά τεστ και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι για τέσσερα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός απέσπασε με μεγάλη προσπάθεια και μυστικότητα τη συγκατάθεση της Ίντερ και του παίκτη για τη μεταγραφή, καθώς είχαν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες. Ο πανύψηλος (1.95) κεντρικός αμυντικός θα πλαισιώσει το ρόστερ του Ολυμπιακού στις θέσεις των στόπερ και θα αποτελέσει ακόμη μία λύση στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει στη διάθεσή του τους Παπασταθόπουλο, Σισέ, Μπα, Μάρκοβιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλο και το νεαρό Καλογερόπουλο στον οποίο είχε δώσει πέρυσι ευκαιρίες.

Ο Κινκουέ προέρχεται από τις Ακαδημίες της Τρουά, έχει παίξει 44 φορές με τη δεύτερη ομάδα της Ίντερ και 8 φορές στο Youth League ενώ στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορεί να είναι μία επένδυση με μεγάλη προοπτική, όπως συνέβη με τον Μαντί και τον Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και τους Σισέ και Μπα.