Ολυμπιακός: Έρχεται και υπογράφει ο Μαμαντού Κανέ

Παίκτης του Ολυμπιακού γίνεται ο χαφ Μαμαντού Κανέ της Νέφτσι. Άρεσε στα ματς των προκριματικών. Θα μείνει εάν αδειάσει θέση ξένου στο ρόστερ

Ολυμπιακός: Έρχεται και υπογράφει ο Μαμαντού Κανέ

Νέα μεταγραφική κίνηση από τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για τη μεσαία γραμμή. Η πειραϊκή ομάδα ήρθε σε συμφωνία και φέρνει στην Ελλάδα (την Παρασκευή 27/8) τον Μαμαντού Κανέ. Τον 24χρονο χαφ από την Γουινέα που μένει ελεύθερος από τη Νέφτσι Μπακού και είναι 4 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του, συμπαίκτης με τον Μαντί και τον Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Κανέ άρεσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού από τα ματς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League και αφού τον είδαν ξανά στη συνέχεια αποφάσισαν να τον αποκτήσουν. Έχει παίξει 70 φορές με τη φανέλα της Νέφτσι, αναντικατάστατος από τότε που πήγε από την πατρίδα του στο Αζερμπαϊτζάν.

Το θέμα είναι ότι ο Κανέ δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και πιάνει θέση ξένου, με τον Ολυμπιακό να μην έχει ελεύθερες αυτή τη στιγμή. Συνεπώς εάν δεν υπάρξει κάποια παραχώρηση τις επόμενες ημέρες τότε ο Κανέ μπορεί να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, με τον Ολυμπιακό να μην προχωρά ακόμη σε τοποθετήσεις σχετικά με τα μεταγραφικά του.