«Ο Ολυμπιακός το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για Καρμπόβνικ»

Στην Πολωνία θεωρούν τον Ολυμπιακό φαβορί για να αποκτήσει τον Μίχαλ Καρμπόβνικ από την Μπράιτον για το αριστερό άκρο της άμυνάς του

«Ο Ολυμπιακός το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για Καρμπόβνικ»

Ο Ολυμπιακός κινείται για αριστερό μπακ και ένας από τους παίκτες που τον ενδιαφέρει είναι ο διεθνής 20χρονος Πολωνός Μίχαλ Καρμπόβνικ της Μπράιτον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πολωνία η ελληνική ομάδα έχει δείξει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον από κάθε άλλη για να πάρει τον πρώην άσο της Λέγκια που είχε κάνει μεταγραφή 5,5 εκατομμυρίων ευρώ πέρυσι στην αγγλική ομάδα, ωστόσο δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή της.

Η Μπράιτον δε συζητά για πώληση του παίκτη παρά μόνο για δανεισμό του και ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι είναι σε συζητήσεις για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία και στα δύο άκρα της άμυνας αλλά και στη μεσαία γραμμή. Ενώ έχει ήδη χριστεί διεθνής με την Εθνική Ανδρών της πατρίδας του παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Οι Πολωνοί αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί νωρίτερα στη μεταγραφική περίοδο για έναν άλλο διεθνή Πολωνό αριστερό μπακ, τον Αρκάντιους Ρέτσα της Αταλάντα, ο οποίος όμως προτίμησε να μείνει στην Ιταλία.