«Το μέλλον του Ανχιλέρι είναι στη Ρίβερ», για Καρμπόβνικ ο Ολυμπιακός

Για πρόταση 4 εκ. δολαρίων του Ολυμπιακού στη Ρίβερ Πλέιτ για τον Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι επιμένουν στην Αργεντινή, αλλά η ομάδα του θέλει οπωσδήποτε να τον κρατήσει. Δυνατά η περίπτωση του Μίχαλ Καρμπόβνικ της Μπράιτον. 

«Το μέλλον του Ανχιλέρι είναι στη Ρίβερ», για Καρμπόβνικ ο Ολυμπιακός

Στην Αργεντινή υπάρχουν και σήμερα (25/8) ρεπορτάζ σχετικά με την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον 27χρονο αριστερό μπακ-χαφ της Ρίβερ Πλέιτ, Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι.

Γίνεται λόγος για πολύ καλή οικονομική πρόταση της ελληνικής ομάδας που έφτασε στο ποσό των 4 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως η Ρίβερ δεν ήταν θετική και καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει κι από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μαρσέιγ και η Λάτσιο.

«Το μέλλον του Ανχιλέρι είναι στην Ρίβερ», γράφουν οι Αργεντινοί, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης βλέπει με πολύ καλό μάτι τη συνέχεια της καριέρας του σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δεν θα είχε καμία αντίρρηση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Έχει, όμως, συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα του και μάλιστα υπάρχει στο συμβόλαιό του ρήτρα αποχώρησης που φτάνει στα 15 εκατ. δολάρια.

Σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού ήταν 2 εκατομμύρια για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη και μετά την απόρριψή της έγινε νέα προσφορά στα 4 εκατομμύρια ευρώ η οποία επίσης δεν έπεισε τη διοίκηση της Ρίβερ.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις και μία από αυτές είναι ο 20χρονος διεθνής Πολωνός μπακ της Μπράιτον, Μίχαλ Καρμπόβνικ.