Μπλέκουν τον Σέγι Ότζο της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό

Ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ της Λίβερπουλ Σέγι Ότζο φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, όπως και άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους

Μπλέκουν τον Σέγι Ότζο της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό

Ανήκει στην Λίβερπουλ από τα 18 του όταν αποκτήθηκε από τις Ακαδημίες της Μίλτον Κέινς Ντονς και θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα με προοπτική για την καθιέρωσή του στη μεγάλη αγγλική ομάδα, αλλά τελικά δεν κατάφερε να στεριώσει. Και τώρα το όνομά του ακούγεται για τον Ολυμπιακό και για άλλους συλλόγους της Ευρώπης.

Ο Σέγι Ότζο, στα 24 του πλέον, διεθνής Άγγλος εξτρέμ με τις μικρές εθνικές ομάδες, φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία να απασχολεί και τον Ολυμπιακό παρόλο που η ελληνική ομάδα μοιάζει και είναι γεμάτη στις θέσεις των ακραίων επιθετικών.

Ο Ότζο που έχει καταγωγή από τη Νιγηρία και δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο έχει παίξει σε αρκετές ομάδες δανεικός από την Λίβερπουλ (Γουίγκαν, Γουλβς, Φούλαμ, Ρεμς, Ρέιντζερς και πέρυσι στην Κάρντιφ), έχοντας σημειώσει 23 γκολ στην καριέρα του, με 28 ασίστ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ξεχωριστής ποιότητας που δεσμεύεται με άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Λίβερπουλ και που σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αγγλία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Μπριζ. Με την Λίβερπουλ να ψάχνει ομάδα για να τον δανείσει και φέτος αφού δεν είναι στο πλάνο του Γιούργκεν Κλοπ.