Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για αριστερό μπακ

Ο Ολυμπιακός κάνει επαφές για να ενισχύσει τα άκρα της άμυνάς του. Ο Ανχελέρι, ο Καρμπόβνικ και άλλες κινήσεις. 

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για αριστερό μπακ

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία μεταγραφής ή μεταγραφών για την ενίσχυση στα άκρα της άμυνάς του και ειδικά από την αριστερή πλευρά όπου στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ (και ο νεαρός Απόστολος Αποστολόπουλος που θέλει όμως ακόμη το χρόνο του).

Η πειραϊκή ΠΑΕ κάνει συνεχώς επαφές και κινήσεις για να πραγματοποιήσει μία ή δύο τέτοιες μεταγραφές (πιθανώς και για το δεξί άκρο) στο φινάλε της περιόδου και έχει διάφορους στόχους από τις επιλογές που έχουν κάνει οι αρμόδιοι σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς και από τις προτάσεις που έχουν γίνει προς το σύλλογο.

Έτσι στην Αργεντινή αποκαλύφθηκε η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει από την Ρίβερ Πλέιτ τον Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι, καθώς γίνεται λόγος για πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να αποκτηθεί ένα μεγάλο ποσοστό των δικαιωμάτων του. Όμως το θέμα για τον 27χρονο είναι οι μεγάλες απαιτήσεις της ομάδας του και το ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους της Ευρώπης, όπως η Μαρσέιγ και η Λάτσιο.

Οι Πειραιώτες κινούνται και στην αγγλική αγορά, με επαφές για τον διεθνή 20χρονο Πολωνό Μίχαλ Καρμπόβνικ (ΦΩΤΟ) της Μπράιτον, η οποία τον είχε αποκτήσει πέρυσι από την Λέγκια. Ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας και έχει εμγάλη προοπτική για το μέλλον. Τι τελευταίες ώρες ακούστηκαν κι άλλα ονόματα, όπως του Γαλλοκονγκολέζου Φαϊτούτ Μαουάσα της Ρεν, ο οποίος κοστολογείται στα 12 εκατομμύρια ευρώ και τον θέλουν γερμανικές ομάδες, συνεπώς μπορεί να γίνει λόγος για δανεισμό με οψιόν εάν τελικά επιμείνει ο Ολυμπιακός.

Γενικά υπάρχει κινητικότητα κυρίως για αριστερό, αλλά και για δεξί μπακ, με τα τελικά αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας να αναμένονται τις επόμενες μέρες. Φυσικά πάντα είναι στο κάδρο κι άλλοι παίκτες, ακόμη και ο Εσκουδέρο που ακόμη παραμένει ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Σεβίλλη, αλλά και άλλοι.