«Πρόταση σε Ανχιλέρι ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε πρόταση προς τον Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι σύμφωνα με τους Αργεντινούς, αλλά η Ρίβερ αρνείται. Λάτσιο και Μαρσέιγ δυνατά για τον 27χρονο αριστερό μπακ. 

«Πρόταση σε Ανχιλέρι ο Ολυμπιακός»

Νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του 27χρονου αριστερού μπακ Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι που πράγματι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για τη θέση που ψάχνει ενίσχυση η ελληνική ομάδα.

Ο Αργεντινός άσος της Ρίβερ Πλέιτ θέλει να παίξει στην Ευρώπη και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Λάτσιο και η Μαρσέιγ, με το κλαμπ στο οποίο ανήκει να προσπαθεί να τον κρατήσει έχοντας υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρησή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ προς την Ρίβερ για την αγορά του 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, όμως η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική.

Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει κατά πόσο ισχύουν αυτές οι πληροφορίες από τη στιγμή που οι Πειραιώτες δεν επιβεβαιώνουν τέτοιες υποθέσεις, αλλά και έχει ενδιαφέρον να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα επιμείνει για τη συγκεκριμένη περίπτωση ή θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του για την προσπάθεια που κάνει να αποκτήσει αριστερό μπακ υψηλού επιπέδου για να τον έχει στο ρόστερ μαζί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.