Μαρσέιγ: «Να επαναληφθεί το παιχνίδι με τη Νις σε ουδέτερη έδρα»

Την επανάληψη του αγώνα με τη Νις ζητάει η Μαρσέιγ.

Μαρσέιγ: «Να επαναληφθεί το παιχνίδι με τη Νις σε ουδέτερη έδρα»

Η οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα Νις - Μαρσέιγ, που διεκόπη στο 75ο λεπτό λόγω εισβολής οπαδών της γηπεδούχου και επεισοδίων με παίκτες της φιλοξενούμενης, θα ληφθεί το βράδυ της Τετάρτης (25/8). Μέχρι τότε, η Μαρσέιγ ζητάει την επανάληψη του αγώνα - μέσω του εκπροσώπου της Ζακ Καρντό.

"Αν πρέπει να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι, σε ουδέτερη έδρα για παράδειγμα, από τη στιγμή που διάβασα ότι είναι ένα από τα σενάρια που προτάθηκαν, φυσικά η Μαρσέιγ είναι σύμφωνη με αυτό.

Εμείς, από την αρχή, τονίσαμε, μέσω του προέδρου ότι υπήρχαν μπουκάλια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς της Νις. Είναι απαράδεκτο, υπολόγισαμε ότι τα μπουκάλια ήταν τουλάχιστον πενήντα.

Στο 75ο λεπτό, οι συζητήσεις έγιναν πιο έντονες. Εκείνη τη στιγμή, η σύζυγος του προέδρου της Νις, έπιασε τον Πάμπλο Λονγκόρια (πρόεδρος Μαρσέιγ) από το χέρι".

Είναι τρελό, ο Πάμπλο είναι πολύ ευσεβής και κομψός άνθρωπος. Ποτέ δεν είπε κάποιον κακό λόγο για κανέναν. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Χοσέ Κόμπος, αναπληρωτή δήμαρχο της Νίκαιας και πρώην παίκτη της Νις, που ήταν εκεί και είναι μάρτυρας.

Τις πράξεις του όλοι θα τις κρίνουν ως «ήρεμες». Αυτό που συνέβη ήταν απίστευτο. Σε καμία στιγμή ο Πάμπλο Λονγκόρια δεν εκτόξευσε ακατάλληλες λέξεις σε κανέναν.