Βόλφσμπουργκ: Υπέγραψε ο Βάλντσμιντ

Ο Γερμανός επιθετικός, Λούκα Βάλντσμιντ αποχώρησε από την Μπενφίκα προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της Βόλφσμπουργκ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έναντι του ποσού των 12 εκατ. ευρώ, όπως επιβεβαίωσε την Δευτέρα (23/08) ο πορτογαλικός σύλλογος.

Βόλφσμπουργκ: Υπέγραψε ο Βάλντσμιντ


Ο Βάλντσμιντ, ο οποίος μετρά δύο γκολ σε επτά συμμετοχές με την Εθνική Γερμανίας, επιστρέφει στην Bundesliga μετά από έναν χρόνο, έχοντας περάσει δύο σεζόν στην Φράιμπουργκ (2018-2020), ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί στις Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Αμβούργο.

Ο 25χρονος επιθετικός πέτυχε 10 γκολ σε 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις για λογαριασμό της Μπενφίκα την περασμένη σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Bundesliga», τόνισε ο Βάλντσμιντ στην ιστοσελίδα των «Λύκων», αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και πρόσθεσε:

«Αφού ξεκίνησα να συζητώ με το τιμ της Βόλφσμπουργκ, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι το κάνω αυτό το βήμα και να παίξω για την Βόλφσμπουργκ είναι το καταλληλότερο για μένα. Μου αρέσει το μονοπάτι που βαδίζει η ομάδα, όπως επίσης η φιλοσοφία τους και οι φιλοδοξίες τους, που με καλύπτουν στο 100%».