Πρόεδρος Νις: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αγωνίστηκε η Μαρσέιγ»

Στην απόφαση της Μαρσέιγ -με επικριτικό τρόπο- να μην ξαναβγεί στον αγωνιστικό χώρο, μετά τα απαράδεκτα γεγονότα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νις, Ζαν-Πιερ Ριβέρ.

Πρόεδρος Νις: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αγωνίστηκε η Μαρσέιγ»

Οι δηλώσεις του Ζαν-Πιερ Ριβέρ, σχολίασε πως «είναι απογοητευτικό που τελείωσε έτσι το ματς. Όλοι είδαν τι έγινε, έπεσαν μπουκάλια, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν οι παίκτες των Μαρσέιγ τα επέστρεψαν στην κερκίδα. Οι δε άνθρωποι της ασφάλειας του συλλόγου δεν είχαν δουλειά να χτυπήσουν τους παίκτες μας. Δύο παίκτες μας χτύπησαν αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι ότι συναντηθήκαμε με τις Αρχές και με τον Πάμπλο Λονγκόρια και ο διαιτητής ήταν διστακτικός για τη συνέχιση του ματς. Οι Αρχές όμως τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρχε πρόβλημα. Όλοι συμφώνησαν να παίξουμε, δεν καταλαβαίνω την απόφαση της Μαρσέιγ να αρνηθεί.

Πήγα και είπα στους παίκτες να μου εγγυηθούν πως δεν θα γίνει τίποτα άλλο και το έκαναν, δύο φορές, κι έτσι πείστηκα. Από τη Μαρσέιγ όμως δεν υπήρξε αποδοχή».