Σεβίλλη: «Καλή τύχη Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό»

Ταυτόχρονα με τον Ολυμπιακό γνωστοποίησε επισήμως και η Σεβίλλη τη συμφωνία για τον Ρόνι Λόπες. Τη συνεργασία του ξανά με τον Βατσλίκ τονίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ

Σεβίλλη: «Καλή τύχη Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επισήμως τη συμφωνία του με την Σεβίλλη για τον δανεισμό του Ρόνι Λόπες κάτι που έκανε ταυτόχρονα και η ισπανική ομάδα. «Καλή τύχη Ρόνι σε αυτό το νέο στάδιο της καριέρας σου», ήταν το μήνυμα της ισπανικής ομάδας για τον ποδοσφαιριστή της, για τον οποίο έχει βάλει ρήτρα 10 εκατομμυρίων ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον ο Ολυμπιακός θελήσει να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Στα ισπανικά ΜΜΕ τονίζεται ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Λόπες θα συνεργαστεί ξανά με έναν συμπαίκτη του και στην Σεβίλλη, τον Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος σίγουρα είχε και αυτός τον δικό του ρόλο στην υπόθεση, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το περιβάλλον στον Ολυμπιακό, στον γεννημένο στην Βραζιλία αλλά ουσιαστικά Πορτογάλο εξτρέμ.

Λόπες και Βατσλίκ έχουν κατακτήσει το Europa League με την Σεβίλλη και ετοιμάζονται να διακριθούν ξανά στη διοργάνωση, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αναφέρεται στην Ισπανία, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου σε ολόκληρη την Ευρώπη.