Πέθανε ο 23χρονος διαιτητής Γιάννης Καμπαρντίνας

Πέθανε ο διαιτητής ποδοσφαίρου, Γιάννης Καμπαρντίνας. Ο 23χρονος με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών.

Πέθανε ο 23χρονος διαιτητής Γιάννης Καμπαρντίνας

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 23χρονου διαιτητή Ιωάννη Καμπαρντίνα, από ανακοπή καρδιάς.

Το γεγονός έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών. Ο 23χρονος διαιτητής, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών, έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή, καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και παρακολουθούσε τηλεόραση. Μάλιστα, η μητέρα του είναι νοσηλεύτρια και ήταν αυτή που προσπάθησε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του ΣΔΠ Σερρών: «Σύσσωμοι οι Σερραίοι διαιτητές, δια του Πρόεδρου του Σ.Δ.Π. Σερρών, κ. Αμυγδαλή Γεώργιου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π.Σ. και της Επιτροπής Διαιτησίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση τους προς αυτούς.

Δυστυχώς, η οικογένεια της Σερραϊκής Διαιτησίας έγινε ακόμη φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη μέλους της τα τελευταία χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Γιάννη, ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια που μετράει ο Σ.Δ.Π. Σερρών».