Έκτακτη είδηση στην Τουρκία η μεταγραφή Λόπες στον Ολυμπιακό!

Η Γαλατά και η Μπεσίκτας έχασαν τον Λόπες που πήγε στον Ολυμπιακό μεταδίδουν με έκτακτα ρεπορτάζ στην Τουρκία!

Έκτακτη είδηση στην Τουρκία η μεταγραφή Λόπες στον Ολυμπιακό!

Μεγάλη έκταση έχει πάρει η μετακίνηση του Ρόνι Λόπες από την Σεβίλλη στον Ολυμπιακό στα διεθνή ΜΜΕ. Κι όχι μόνο στην Ισπανία και στα ρεπορτάζ της ομάδας στην οποία ανήκει και παραχωρήθηκε με δανεισμό στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ούτε σε Πορτογαλία λόγω της καταγωγής του ή Γαλλία λόγω της παρουσίας του σε πολλές ομάδες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Στην Τουρκία έκαναν πριν από λίγο breaking news σε αρκετές αθλητικές ιστοσελίδες την άφιξη του Λόπες στο «Ελ Βενιζέλος» ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία του δανεισμού του από την Σεβίλλη στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Πορτογάλος άσος που έχει γεννηθεί στην Βραζιλία αποτελούσε πολύ σοβαρό μεταγραφικό στόχο τόσο για την Γαλατά όσο και για την Μπεσίκτας, οι οποίες είχαν κάνει κρούσεις στη Σεβίλλη για να τον αποκτήσουν. «Ο Λόπες, όμως, απέρριψε των ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων της Κωνσταντινούπολης και προτίμησε τον Ολυμπιακό», αναφέρουν σχετικά.

Η Γαλατά, μάλιστα, χάνει δεύτερο εξτρέμ από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι. Καθώς όλοι θυμόμαστε τη μεγάλη επιθυμία της και ειδικά του Φατίχ Τερίμ να αγοράσει τα δικαιώματα του Χένρι Ονιεκούρου από την Μονακό. Κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι Τούρκοι, με συνέπεια ο Νιγηριανός άσος τον οποίο είχαν δανειστεί δύο φορές από τους Μονεγάσκους να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Και τώρα δεύτερο «πλήγμα» με τον Λόπες...