Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ρόνι Λόπες, ένα εξτρέμ με 50 ματς σαν «δεκάρι»!

Η πολύ μεγάλη κίνηση του Ολυμπιακού με τον Ρόνι Λόπες που έχει παίξει πολλά ματς στην καριέρα του σαν πλέι-μέικερ. Ο πόθος του Μαρτίνς, το γειτονάκι του Τζιοβάνι και ο συμπαίκτης του Βατσλίκ που τελικά ήρθε!

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ρόνι Λόπες, ένα εξτρέμ με 50 ματς σαν «δεκάρι»!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε πολύ γρήγορα την περίπτωση του Ρόνι Λόπες και φέρνει στην Ελλάδα έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε στις ακαδημίες της Μπενφίκα, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην Πορτογαλία καθώς από νωρίς πήγε στην Αγγλία για την Μάντσεστερ Σίτι. Και μετά έκανε σημαντικά πράγματα βασικά στην Γαλλία με την Μονακό, την Λιλ και τη Νις, αφού στην Σεβίλλη δεν μπόρεσε να καθιερωθεί. Ένας ποδοσφαιριστής που στα 25 του βλέπει τον Ολυμπιακό ως τεράστια ευκαιρία για να κάνει νέο άλμα, αναγκάζοντας την ελληνική ομάδα να δώσει φέτος τα χρήματα για το υψηλό συμβόλαιό του (όσο κι αν το... κατέβασε) και του χρόνου να κάνει υπέρβαση με πολλά εκατομμύρια για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα ακόμη έναν παίκτη πολύ πιο πάνω από το επίπεδο του πρωταθλήματός μας. Και φιλοδοξεί να πάρει όσα ονειρεύεται από μια τέτοια μεταγραφή ο προπονητής του. Διότι η απόκτηση Λόπες είναι ιδανική εξέλιξη για το στόχο του Πέδρο Μαρτίνς να έχει έναν εξτρέμ με μεγάλες ικανότητες στη δημιουργία και από τον άξονα. Κι ο Λόπες είναι ένας τέτοιος παίκτης.

Από τα 250 ματς που έχει ως τώρα στην καριέρα του, ο Βραζιλιάνος (γεννημένος στο Μπελέμ, την πόλη από την οποία κατάγεται και ο μεγάλος Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα!) με πορτογαλικό διαβατήριο άσος με τα 54 γκολ και τις 45 ασίστ, στα 50 έχει αγωνιστεί ως πλέι μέικερ. Με σημαντικές επιδόσεις και σε αυτή τη θέση, τόσο στα γκολ που έχει πετύχει, όσο κυρίως στη δημιουργία τερμάτων με τελικές πάσες.

Στο γήπεδο κρίνονται όλα, αλλά για το προφίλ του παίκτη που αναζητούσε ο Ολυμπιακός, ο Ρόνι Λόπες μοιάζει η ιδανική περίπτωση. Και είναι πανέτοιμος για δράση ακόμη και για τα ματς με την Σλόβαν, κάτι επίσης πάρα πολύ σημαντικό.

Και τελικά ο Τόμας Βατσλίκ θα έχει συμπαίκτη από την Σεβίλλη στον Ολυμπιακό. Μπορεί να περίμενε τον Εσκουδέρο, αλλά τώρα θα βρει ξανά τον Λόπες. Και ποιός ξέρει τι άλλο μπορεί να συμβεί...