Βάις: «Μεγάλα ματς για τη Σλόβαν με Ολυμπιακό»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις,  για την επιστροφή μαζί με το γιο του στην Αθήνα και για τα ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν παίζει ο παίκτης που είχε πληγώσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Βάις: «Μεγάλα ματς για τη Σλόβαν με Ολυμπιακό»

Ο Βλάντιμιρ Βάις είναι από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στην Σλοβακία και νυν τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας την οποία ανέλαβε φέτος και φιλοδοξεί να την οδηγήσει στους ομίλους του Europa League.

Ο Βλάντιμιρ Βάις είναι ο πατέρας του... Βλάντιμιρ Βάις που είχε παίξει πριν από μερικά χρόνια στον Ολυμπιακό και πουλήθηκε με πολλά εκατομμύρια στην Αραβία. Συνεργάζονται μάλιστα από φέτος στην Σλόβαν και ανυπομονούν αμφότεροι για τα παιχνίδια με την ελληνική ομάδα και την επιστροφή στην Αθήνα. «Είναι αγαπημένο μέρος, εκεί άλλωστε γεννήθηκε και η εγγονή μου», δήλωσε ο προπονητής της Σλόβαν που είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά και η δική του - αν και έχει αρκετά προβλήματα - θα κάνει ό,τι μπορεί για την πρόκριση και για να παίξει στους ομίλους.

Ο Βλάντο Βάις στα 32 του πλέον έχει κάνει καλό ξεκίνημα με την Σλόβαν με δύο γκολ και άλλες τόσες ασίστ (έχει χάσει και ένα πέναλτι) και είναι από τους πρωταγωνιστές υπό τις οδηγίες του πατέρα του. Θα είναι σίγουρα από τα πρόσωπα του αγώνα της 19ης Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτός που δεν θα παίξει είναι ο Αργεντινός (πολιτογραφημένος Σλοβάκος) Ντε Μάρκο, ο οποίος αποβλήθηκε στον επαναληπτικό με την Λίνκολν από το Γιβραλτάρ (1-1 στην Μπρατισλάβα, η Σλόβαν είχε νικήσει 3-1 στο πρώτο ματς με διαιτητή τον Θανάση Τζήλο!)

Ο Ντε Μάρκο που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο πήρε δύο κίτρινες και θα χάσει το πρώτο ματς. Είναι ο παίκτης που είχε βάλει το δεύτερο γκολ της Σλόβαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρόπερσι στην Τούμπα. Η ελληνική ομάδα είχε νικήσει 3-2, αλλά αποκλείστηκε καθώς είχε χάσει 1-0 στην Μπρατισλάβα. Λόγω τραυματισμών θα λείψουν κι άλλοι παίκτες της Σλόβαν από τα ματς με τον Ολυμπιακό.