Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κρίμα για Τζολάκη, Εμβιλά

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Λουντογκόρετς στα πέναλτι έχοντας τους περισσότερους παίκτες του σε όχι καλή βραδιά. 

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Κρίμα για Τζολάκη, Εμβιλά

Εκτός συνέχειας στο Champions League έμεινε ο Ολυμπιακός από την Λουντογκόρετς πληρώνοντας κυρίως την κακή εικόνα του στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά και ατομικά λάθη που κόστισαν ακριβά.

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Ξεκίνησε νευρικά, αλλά με την πρώτη καλή επέμβαση ανέβηκε ψυχολογικά. Είχε δύο μεγάλες αποκρούσεις και όχι ευθύνη στα γκολ. Έπεσε σωστά στα δύο πρώτα πέναλτι, αλλά δεν ήταν τυχερός.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον Ντεσπόντοφ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Βελτιώθηκε προς το τέλος, αλλά νωρίτερα είχε κάνει πέναλτι-δώρο που έδωσε την ευκαιρία στη Λουντογκόρετς να προηγηθεί. Δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πολύ τρέξιμο και ανεβοκατεβάσματα, αλλά χωρίς επιθετική προσφορά και με κάποιες χαμένες φάσεις στην πλευρά του, όπως αυτή στην ισοφάριση. Τα δίνει όλα, αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω και ενίσχυση.

ΣΕΜΕΔΟ: Τον στιγματίζει το αυτογκόλ, ενώ γενικά είχε καλή παρουσία και πολλές επεμβάσεις.

ΜΠΑ: Τον στιγματίζει με τη σειρά του η αποβολή, ενώ στο πρώτο μέρος ήταν καθοριστικός σε δύο περιπτώσεις που έσωσε με αυτοθυσία την ομάδα. Έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του στο 86' και αυτό κόστισε για την παράταση.

ΕΜΒΙΛΑ: Έβαλε το γκολ και γενικά είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα της συμμετοχής του, αν και αυτός χάθηκε στο κομβικό διάστημα της έναρξης του δεύτερου μέρους. Είχε πάντως γενικά την ποιότητά του σε υψηλό βαθμό.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ήταν επηρεασμένος ολοφάνερα από την αποχή. Αλλά προσπάθησε στο πρώτο μέρος να οργανώσει καλά τη λειτουργία της ομάδας μέχρι να κουραστεί και να αντικατασταθεί.

ΚΑΜΑΡΑ: Με καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του. Πρωταγωνιστής στη φάση του πρώτου γκολ, δυνατός σε πολλά σημεία, αλλά και με αρκετά λάθη και χαμένες μπάλες σε κάποιες περιπτώσεις.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Στα υπέρ του η έξοχη μπαλιά για το 0-1, όπως και οι κινήσεις του σε ορισμένες φάσεις. Γενικά, πάντως, θα μπορούσε να κάνει περισσότερα και ειδικά καλύτερες εκτελέσεις στα κόρνερ.

ΒΡΟΥΣΑΙ: Έκπληξη η επιλογή του από τον Μαρτίνς, έτρεξε πολύ, πίεσε και βοήθησε και ανασταλτικά. Επιθετικά δεν είχε προσπάθειες για να σκοράρει ούτε και αιφνιδίασε ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έδωσε μεγάλες μάχες, πήρε το πέναλτι, το έβαλε, είχε κάποιες φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να ενεργήσει καλύτερα. Προσπάθησε πολύ.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε ως τρίτος στόπερ, αλλά δεν μπόρεσε να συμμαζέψει στα δύσκολα την άμυνα του Ολυμπιακού. Είχε κοψίματα, αλλά σίγουρα είναι και αυτός επηρεασμένος από την απουσία του.

ΣΙΣΕ: Δυναμισμό έβγαλε ο Σενεγαλέζος, βοήθησε αρκετά, βγήκε και αρκετές φορές μπροστά για να απειλήσει.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Το πέναλτι που εκτέλεσε στη διαδικασία ήταν από τα χειρότερα της καριέρας του. Στο γήπεδο πάλεψε, ήταν δύσκολο να μπορέσει να κάνει πολλά με τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί και ειδικά στην παράταση.

ΚΟΥΝΤΕ: Έκανε ορισμένες καλές ατομικές ενέργειες στην παράταση, κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση στο κέντρο και να μην απειληθεί η ομάδα των δέκα παικτών. Επιθετικά πήγε για το κάτι παραπάνω σε δύο φάσεις, δίχως επιτυχία.

ΧΑΣΑΝ: Θέλησε να πιέσει επιθετικά στο δεύτερο μέρος της παράτασης όταν δεν μπορούσε άλλο ο Ελ Αραμπί. Είχε μια καλή στιγμή για τελική προσπάθεια όμως δεν ενήργησε σωστά. Όπως φυσικά και στην εκτέλεση του πέναλτι.

ΛΑΛΑ: Μπήκε στο τέλος όταν χτύπησε ο Ανδρούτσος. Έκανε μια καλή προσπάθεια από δεξιά και έβαλε το μοναδικό πέναλτι του Ολυμπιακού. Δεν γινόταν και περισσότερα.