«Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός, η Λουντογκόρετς δε φοβάται κανέναν»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ - Τι είπαν για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Λουντογκόρετς, Βάλντας Νταμπράουσκας και ο Σενεγαλέζος χαφ Στέφαν Μπάτζι που μίλησε και για Σισέ, Μπα!

«Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός, η Λουντογκόρετς δε φοβάται κανέναν»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Για την αποφασιστικότητα της Λουντογκόρετς ενόψει του επαναληπτικού (10/8-21.00) με τον Ολυμπιακό μίλησαν ο προπονητής της βουλγαρικής ομάδας, ο Λιθουανός Βάλντας Νταμπράουσκας και ο έμπειρος Σενεγαλέζος μέσος Στεφάν Μπότζι, ο οποίος αναφέρθηκε και στους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, τον Παπέ Σισέ και τον Ουσεϊνού Μπα. Ενώ ο τεχνικός της βουλγαρικής ομάδας μίλησε με θερμά λόγια για την ιστορία και την αξία του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε ότι η Λουντογκόρετς δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και ότι οι πιθανότητες είναι 50-50.

O Βάλντας Νταμπράουσκας δήλωσε: «Πριν από το παιχνίδι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, στο γήπεδο φαίνονται και κρίνονται όλα. Αν θα παίξει κάποιος επιθετικά ή αμυντικά. Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε καλή απόδοση στην Αθήνα, αλλά τώρα πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι για τις ευκαιρίες που χάσαμε εκεί, αλλά δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από το αποτέλεσμα που ήταν καλό. Στην έδρα μας θα είμαστε καλύτεροι, ξέρουμε το περιβάλλον, θα έχουμε τον κόσμο μας. Πολλά θα κριθούν σε λεπτομέρειες και σε μικρές αποφάσεις μέσα στο ματς, θα έλεγα ότι οι πιθανότητες πριν από την έναρξη για πρόκριση είναι 50-50. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολη ομάδα, είχε κάποια προβλήματα απουσιών στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν μπορώ να προβλέψω και να ξέρω την αυριανή ενδεκάδα του. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι και με αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δεν δίνουμε τόση έμφαση σε αυτό, κοιτάζουμε την ομάδα μας.

Δεν ασχολούμαστε με το παρελθόν, κοιτάμε το τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, συνέχεια πρωταθλήτρια στην Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος έχει 46 τίτλους. Μια ομάδα που έχει συνηθίζει να κερδίζει κι αυτό ναι μεν δημιουργεί κάποια πίεση, αλλά την κάνει ακόμη πιο δυνατή. Είναι μια φανταστική ομάδα με μεγάλη ιστορία, όμως στο γήπεδο εμείς δε φοβόμαστε κανέναν. Το ποδόσφαιρο παίζεται με 11 εναντίον 11 και στο γήπεδο δείχνεις τι μπορείς να κάνεις. Η καλύτερη ομάδα θα νικήσει, εγώ πιστεύω στη δική μου και ότι εμείς θα είμαστε με χαμόγελο μετά τον αγώνα. Πριν από τέτοια παιχνίδια είναι πιο εύκολο για τους προπονητές να προετοιμάσουν την ομάδα γιατί οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο και όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι αλήθεια ότι έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα ρυθμού έναντι του Ολυμπιακού επειδή έχουμε παίξει περισσότερα ματς φέτος, αλλά και ο Ολυμπιακός μπήκε κατευθείαν στο Champions League και έχει προετοιμαστεί για τη διοργάνωση»

Κι οι δηλώσεις του Στέφαν Μπάτζι: «Θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι στη διάρκεια του ματς. Έχουμε αυτοπεποίθηση μετά το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε υπομονή και πίστη για το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, έχει παίκτες από τη Σενεγάλη και κάποιους άλλους πολύ καλούς. Και γι΄αυτούς η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και για να το πετύχουμε πρέπει να έχουμε ενέργεια και καλή απόδοση. Ο Σισέ και ο Μπα είναι πολύ καλοί παίκτες, δεν τους γνωρίζω προσωπικά καθώς δεν παίξαμε μαζί, αλλά έχουν φτάσει μέχρι την εθνική ομάδα της πατρίδας μας. Τους εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα τους, όμως αύριο αυτοί θα είναι με τα ερυθρόλευκα και εγώ με τα πράσινα! Και θα κοιτάξουμε την πρόκριση της ομάδας μας»...