Ελ Αραμπί: «Πιστεύω στην ομάδα, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Επιστροφή στη δράση για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που δηλώνει πανέτοιμος για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να προκριθεί επί της Λουντογκόρετς. Ένα ματς που χαρακτήρισε τελικό. 

Ελ Αραμπί: «Πιστεύω στην ομάδα, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα παίξει για πρώτη φορά φέτος από την αρχή σε επίσημο αγώνα του Ολυμπιακού και είναι έτοιμος να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας του για την πρόκριση επί της Λουντογκόρετς (10/8-21.00)

Ο Μαροκινός φορ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και μίλησε:

Για την ετοιμότητά του και για τη δυνατότητά του να δημιουργεί γκολ εκτός από το να σκοράρει: «Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος όταν βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Είχαμε πολλά προβλήματα με τον κορονοϊό και πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Είμαι 100% έτοιμος, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είχαμε δυσκολίες στο πρώτο ματς, μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Θα τα δώσουμε όλα, ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να προκριθούμε».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός περισσότερο από την Λουντογκόρετς: «Όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα, να είμαστε αποτελεσματικοί και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο ματς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για τα γκολ που έβαλε πέρυσι και πρόπερσι στα play off με Ομόνοια και Κράσνονταρ κι αν φέτος ελπίζει ότι θα το κάνει νωρίτερα: «Το ελπίζω. Είναι η τρίτη μου χρονιά, τα προηγούμενα χρόνια βοήθησα την ομάδα. Θέλουμε να είμαστε και φέτος στο Champions League. Είχαμε πολλά προβλήματα με τον κορονοϊό, αλλά όλες οι ομάδες το αντιμετώπισαν. Έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω στους συμπαίκτες μου και έχουμε μπροστά μας έναν τελικό. Σε αυτόν τον τελικό πρέπει να τα δώσουμε όλα».