Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς: «Πρέπει να είμαστε γενναίοι, δύσκολο ματς, θέλουμε αποτέλεσμα»

Τι δήλωσαν Βάλντας Νταμπράουσκας και Πιέρος Σωτηρίου ενόψει του πρώτου αγώνα της Λουντογκόρετς με τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς: «Πρέπει να είμαστε γενναίοι, δύσκολο ματς, θέλουμε αποτέλεσμα»

Την πίστη τους ότι μπορούν να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό για τον οποίο αναφέρθηκαν με θερμά λόγια εξέφρασαν ο προπονητής της Λουντογκόρετς, Βάλντας Νταμπράουσκας και ο Πιέρος Σωτηρίου στη συνέντευξη Τύπου της βουλγαρικής ομάδας που (με μικρή καθυστέρηση στην πτήση) βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για το αυριανό (3/8-22.00) πρώτο παιχνίδι της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League.

Ο Λιθουανός προπονητής της βουλγαρικής ομάδας δήλωσε: «Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, δεν πρέπει να φοβηθούμε και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. θέλουμε να έχουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού, αλλά και θα προσπαθήσουμε για ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει ελπίδες για την πρόκριση. Θα έχουμε δύσκολες στιγμές στον αγώνα, αλλά θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και σκληρά για να πάρουμε αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε γενναίοι και έξυπνοι. Τέτοια ματς μας δίνουν μεγάλο κίνητρο και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε το στόχο μας. Ελπίζω να είμαστε ομάδα με αδρεναλίνη και γενικά να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο ματς, αλλά δεν ήρθαμε εδώ απλά για να είμαστε εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες μεγάλης ποιότητας, δεν υπάρχει κάποιος που ξεχωρίζει, το έδειξε και στα προηγούμενα ματς με τη Νέφτσι. Έχει και πολύ καλό προπονητή που έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα. Θα υπάρξουν διάφορα γεγονότα μέσα στο ματς που θα παίξουν ρόλο,

Ο Κύπριος φορ και πρώτος σκόρερ της Λουντογκόρετς φέτος που είχε σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την πρόκριση. Έχουμε ένα πλάνο για να τα καταφέρουμε υπό τις οδηγίες του προπονητή μας. Περιμένω πιεστικό τον Ολυμπιακό που παίρνει και μεγάλη δύναμη από τον κόσμο του. H Λουντογκόρετς είναι μεγάλη ομάδα, αλλά το ίδιο είναι και ο Ολυμπιακός που διακρίνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι για να αξιοποιήσουμε στον επαναληπτικό τη δύναμη της έδρας μας. Πράγματι είχα σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού, τώρα μετράει η πρόκριση και για να το πετύχουμε πρέπει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς».