«Μπάχαλο» με Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό

Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου υποστηρίζει ότι ο παίκτης πήγε δανεικός στη Φλαμένγκο, καθώς εξακολουθεί να ανήκει στους «πράσινους».

«Μπάχαλο» με Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό

Παρότι η εντύπωση που επικρατούσε για τον Λουτσιάνο Νέβες ήταν ότι είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, εντούτοις ο μάνατζερ του παίκτη δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Νetflu», ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Νίλσον Μόουρα υποστήριξε πως ο Λουτσιάνο έχει παραχωρηθεί στη Φλαμένγκο με τριετή δανεισμό, με τη συμφωνία να προβλέπει και οψιόν αγοράς για τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

«Η συμφωνία είναι πολύ καλή για τη Φλουμινένσε, γιατί μπορεί να τη διακόψει ανά πάσα στιγμή, ενώ μπορεί να τον αγοράσει για 500.000 ευρώ σε ένα χρόνο. Είναι το συμφωνημένο αντίτιμο για αυτή την περίοδο», δήλωσε σχετικά ο Βραζιλιάνος μάνατζερ και συνέχισε:

«Η Φλουμινένσε έχει τη δυνατότητα να τον επιστρέψει χωρίς προβλήματα. Αλλά, εάν περάσει ένας χρόνος, η οψιόν αγοράς έχει καθοριστεί στις 500.000 ευρώ. Τον επόμενο χρόνο αυξάνεται λίγο. Τον δεύτερο χρόνο είναι μεγαλύτερη και τον τρίτο χρόνο μεγαλύτερη. Έχει κλιμακωτή αύξηση».

Να σημειώσουμε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τα λεγόμενα του ατζέντη του Λουτσιάνο, τονίζοντας ότι όσα υποστηρίζει δεν έχουν βάση.