Προς Βαγιαδολίδ ο Φεγκουλί

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Σοφιάν Φεγκουλί βρίσκεται στη λίστα της Σοσιεδάδ, αλλά δεν ξεχνούν και τον Ολυμπιακό.

Προς Βαγιαδολίδ ο Φεγκουλί

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι ο Σοφιάν Φεγκουλί. Ο 31χρονος ακραίος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τη Γαλατασαράι και επί της ουσίας βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Αλγερινός άσος είναι στο… στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας με τις πιθανότητες για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού να έχουν μειωθεί αρκετά. Τα δημοσιεύματα για τον Φεγκουλί συνεχίζονται έστω κι αν αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν άλλον ποδοσφαιριστή πιο μπροστά για την ενίσχυση των άκρων τους.

Το ιταλικό Skysport μετέδωσε πριν λίγο πως η Ρεάλ Βαγιαδολίδ κινείται πολύ σοβαρά για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή , αλλά στο κόλπο παραμένει και ο Ολυμπιακός. Μέχρι πριν λίγο καιρό για τη Βαγιαδολίδ φαινόταν πολύ δύσκολο και περίπλοκο να καταφέρει να πάρει τον παίκτη.

Η κατάσταση, ωστόσο, φαίνεται πως έχει αλλάξει και οι Ισπανοί έχουν βρει σημείο επαφής με την πλευρά του παίκτη. Πλέον θεωρείται εφικτή η μετακίνηση του στο ισπανικό κλαμπ, αλλά χωρίς να βγαίνει από το κάδρο ο Ολυμπιακός που πάντα τον είχε στη λίστα του.