Νέφτσι-Ολυμπιακός: Προπόνηση στην Ελλάδα πριν από το ταξίδι

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τον αγώνα με τη Νέφτσι στο Μπακού (28/7-20.00)

Νέφτσι-Ολυμπιακός: Προπόνηση στην Ελλάδα πριν από το ταξίδι

Επί ελληνικού εδάφους θα ολοκληρώσει αύριο το πρωί (27/7) την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για τον επαναληπτικό της Τετάρτης (28/7-20.00) με τη Νέφτσι για την δεύτερη προκριματική φάση του Champions League. Η ελληνική ομάδα έχει επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση παρά τις σοβαρές και πολλές απουσίες που θα έχει και στη ρεβάνς, όπως είχε συμβεί και στην πρώτη αναμέτρηση. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε οριστικά να γίνει η προπόνηση στον Ρέντη και όχι στο Αζερμπαϊτζάν, θέλοντας να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το τελικό πλάνο του. Πριν από την αναχώρηση ο Πορτογάλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Την Τρίτη (27/7) στις 14:30 θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για το Αζερμπαϊτζάν, όπου την Τετάρτη (28/7) θα αναμετρηθεί με τη Νέφτσι Μπακού για τον 2ο Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League. Η αποστολή θα επιστρέψει αμέσως μετά από τον αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

Τρίτη 27/07
9:30 Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοιχτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα)
12:00 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ματιέ Βαλμπουενά​
14:30 Αναχώρηση της αποστολής για Αζερμπαϊτζάν.

Τετάρτη 28/7
21:00 (Τοπική ώρα) Νέφτσι–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο “Bakcell Arena”.
* Η προπόνηση της Νέφτσι είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 27/7 στις 21:00 τοπική ώρα στο “Bakcell Arena” (ανοιχτή για 15 λεπτά) και η συνέντευξη Τύπου στις 20:30 (τοπική ώρα) επίσης στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση (με περιορισμένη παρουσία δημοσιογράφων).»